28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Skaistums, mode » Skaistumkopšanas salons Nofrete – oāze stresa pilnajā ikdienā
Skaistumkopšanas salons Nofrete – oāze stresa pilnajā ikdienā
Autors: Publicitātes materiāls / 23. maijs 2017, 10:49
Senās Ēģiptes tūkstošiem gadu senās civilizācijas tradīcijas joprojām ir dzīvas un tās ir kā pamats ļoti daudzām skaistumkopšanas procedūrām: epilācijai, manikīram un nagu lakai, acu kontūru iezīmēšanai, krēmu, smaržu, kā arī daudzu citu skaistumkopšanas līdzekļu ražošanā. 


Senās Ēģiptes pieskāriens Rīgas sirdī 

Skaistumkopšanas salons Nofrete E. Melngaiļa ielā 5 apvieno senās zināšanas ar mūsdienīgiem risinājumiem, lai piedāvātu sevis lutināšanu ar daudzpusīgām ķermeņa un sejas procedūrām, kas sniedz labāko – harmoniju, pozitīvismu un iekšējo starojumu. Tikai iekšēji starojot var starot arī ārēji, un pozitīvi uzlādēt apkārtējos. Tā arī ir uzņēmuma galvenā vērtība – patiesas rūpes un individuāla pieeja katram klientam. 

Salona profesionalitāti un pieredzi apstiprina jau 17 gadu darbošanās skaistumkopšanas nozarē. Papildus tradicionālajām procedūrām un pakalpojumiem, salons piedāvā daudz inovatīvas un citur Latvijā vēl neiepazītas metodes, sniedzot saviem klientiem tikai labāko.

Sejas procedūras

Seja ir pirmais, ko ieraugām otrā cilvēkā. Tā nav pasargāta no ārējās vides kaitīgās ietekmes un prasa īpašas rūpes un kopšanu. Skaistumkopšanas salonā Nofrete tiek piedāvātas dažādas efektīvas procedūras: 
Sejas tīrīšana ar mikrodermabrāziju, pīlingu,  augļskābēm u.c.; 
Make up: permanentais grims, skropstu pieaudzēšana, uzacu korekcija un mākslinieciskā noformēšana;
Skaistuma injekcijas, lūpu palielināšana, plazmoliftings, mezoterapija;
Botulīna injekcijas; 
Sejas maskas;
Fotoatjaunošana;
Pigmentācijas normalizācija;
Pieejami dermatologa pakalpojumi. 

Ķermeņa procedūras

Skaistumkopšanas salonā Nofrete iespējams modelēt un veikt figūras korekciju, izmantot vakuuma terapijas priekšrocības, kavitāciju un ietīšanu. Tāpat pieejami dažādi vaksācijas veidi – cukura vaksācija, fotoepilācija, epilācija. 

Masāžas nozīme ķermeņa fiziskās un garīgas veselības nodrošināšanā ir vitāli nozīmīga. Jebkuras masāžas laikā uzlabojas asinsrite, aktivizējas limfātiskā sistēma, tiek stimulēti nervu gali.  Skaistumkopšanas salonā Nofrete tiek piedāvāta klasiskā, karsto akmeņu, pretcelulīta, Taizemes pēdu masāža, kā arī pēdu masāža ar čaumalām. 

Nagi un rokas – cilvēka vizītkarte 

Nagu un roku kopšanai ikdienā jāpievērš pastiprināta vērība, jo rokas ir cilvēka vizītkarte. Skaistumkopšanas salonā Nofrete meistari veiks roku un pēdu kopšanu, manikīru un pedikīru ar Gelish un gela metodēm. 

Skaistumkopšanas salons Nofrete – arī vīriešiem 

Par sevi jārūpējas ne tikai sievietēm. Estētiskās skaistuma procedūras vienlīdz piemērotas abiem dzimumiem. Patiesībā, Senajā Ēģiptē skaistumkopšana bija dievišķā līmenī, un  to sākotnēji izmantoja tikai vīriešiem. Nofrete salonā ar prieku sagaida savus klientus-vīriešus. 

Skaistumkopšanas salons Nofrete veicina izcilību nozarē 

Ir pieejami neskaitāmi skaistumkopšanas saloni Rīgā, bet tikai Nofrete var lepoties ar pierādītu izcilības līmeni: 
17 gadu pieredze skaistumkopšanas nozarē;
Vairāk kā 30 000 apkalpotu un apmierinātu klientu;
96% klientu iesaka salonu Nofrete saviem draugiem;
Medicīniski izglītots skaistumkopšanas personāls. 

Lai  izjustu Senās Ēģiptes pieskārienu pašā Rīgas sirdī, atliek vien piezvanīt  27292200 vai 26827243 un pieteikties vizītei. Īpašām rūpēm par labsajūtu un klientu ērtībai salons piedāvā autostāvvietu. 

Lai brīnišķīgs un emocionāli piesātināts brīdis tikai sev!



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats