28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Skaistums, mode » Speciāliste: Tieši pirms atvaļinājuma vai brīvlaika ir īstais brīdis, lai parūpētos par sevi un savu pašsajūtu
Speciāliste: Tieši pirms atvaļinājuma vai brīvlaika ir īstais brīdis, lai parūpētos par sevi un savu pašsajūtu
Autors: BNA / 6. maijs 2016, 14:24
Nav noslēpums, ka vasara ir atvaļinājumu un brīvāka perioda gadalaiks, taču, lai pienācīgi atpūstos no mācībām, studijām vai darba, pirms došanās pelnītā atpūtā nepieciešams cītīgi pastrādāt un pabeigt pildīt iesāktos darbus vai veiksmīgi nolikt eksāmenus. Kā zināms, tieši vasarai tuvojoties  daudziem cilvēkiem rodas lieks stress un spriedze, tādēļ, lai no tās atbrīvotos, sevi vajag atcerēties palutināt, piemēram, ar kādu patīkamu skaistumkopšanas procedūru vai relaksējošu masāžu.


Daudziem cilvēkiem šķiet, ka stress maijā ir normāls, jo pēc tam taču nāks ilgi gaidītā atpūta – kā izrādās, tā vis nav. Ja nemitīgi ir “uzvilkti nervi” un spriedzes mērs smeļas pāri malām, vasarā ilgi gaidīta atpūta nebūs tik laba, kā gaidīts, jo ķermenis būs nomocīts un nespēs pienācīgi atkāpties no saspringuma stāvokļa. 

Kā norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” vadītāja Ārija Bušmane, pēdējo laiku pirms došanās atvaļinājumos vai brīvlaikos, cilvēki nemitīgi pavada uztraucoties par darāmajiem darbiem un atlikušo pienākumu sarakstu – tas rada ne vien emocionālo trauksmi un sliktu pašsajūtu, bet arī ietekmē fizisko veselību. Tādēļ, ja cilvēki nevēlas savu pelnīto atpūtu pavadīt sliktā omā, cenšoties atkopties no pēdējo darbu spriedzes, jau pavasara finiša taisnē ir jāļauj ķermenim relaksēties.

“Mēs esam patiešām priecīgi, ka cilvēki, it īpaši sievietes, aizvien vairāk sāk apzināties, cik svarīgu lomu mūsu ikdienā spēlē rūpes par sevi un savu labsajūtu. Atbrīvoties no spriedzes lieliski palīdz dažādas  relaksējošas masāžas, kas ļauj atbrīvot kā ķermeni, tā arī prātu un garu, tāpat atslābināties ļauj SPA procedūras un vannas ar ēteriskajām eļļām. Īpaši daiļā dzimuma pārstāves, lai vasaru sagaidītu apmierinātas ar sevi un iepriecinātas, ir aicinātas palutināt sevi ar kādu kosmetoloģijas procedūru, pīlingu vai aparātprocedūru, kuras atjauno ādu un uzlabo tās elastību,” piebilst Ārija Bušmane.

Ir skaidrs, ka mums sevi ir jāmīl – un skaistumkopšana ir viens no veidiem, kā vislabāk šo mīlestību var izrādīt. Izmanto kādu no „Adoria” plašā skaistumkopšanas pakalpojumu klāsta arī Tu – dažādās sejas kopšanas procedūras, permanento un ārstniecisko kosmetoloģiju, ķīmiskos pīlingus, mezoterapiju, skābekļa kosmetoloģiju, dažādu zonu vaksāciju, aparātprocedūras, manikīru un pedikīru, skropstu pieaudzēšanu vai korekciju, SPA un dažādās masāžas, kā arī zobu balināšanu žilbinošam smaidam.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats