19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Skaistums, mode » Speciāliste: arvien vairāk sieviešu apzinās, ka ādas kopšanai ziemā ir īpaša nozīme
Speciāliste: arvien vairāk sieviešu apzinās, ka ādas kopšanai ziemā ir īpaša nozīme
Autors: BNA.LV / 21. janvāris 2015, 13:23
Vējš, sals un drēgnais laiks bieži ietekmē ne tikai mūsu noskaņojumu, bet arī negatīvi iedarbojas uz mūsu ādu, tāpēc ziemas periodā ādas kopšana ir daudz aktuālāks jautājums, nekā, piemēram, siltajos mēnešos, kad vairumā uzņemam ādai tik ļoti nepieciešamos vitamīnus un saules gaismu. Kā norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” kosmetoloģe Laura Āboltiņa, sejas un roku āda aukstajā laikā parasti “cieš visvairāk”, jo nereti tiek pakļauta gan tiešam kontaktam ar diezgan zemām gaisa temperatūrām, gan temperatūru svārstībām, jo āda paliek sausa arī dēļ apkures sausinātā gaisa. Lai izvairītos no negatīvajām sekām, savam ādas stāvoklim jāvelta rūpīga uzmanība, turklāt tas attiecas ne tikai uz sievietēm, bet arī uz stipro dzimumu.


“Raupja, sausa āda, tās nieze un lobīšanās var būt pirmie ādas apsaldēšanās iemesli, tāpēc siltiem cimdiem un intensīvi barojošam vai aizsargājošam krēmam ir jābūt ne tikai katras sievietes somiņā, bet arī vīriešu pārziņā. Vairums vīriešu, protams, skatīsies uz to skeptiski, bet āda ir un paliek āda, un tā tiek pakļauta riskam neatkarīgi no dzimuma. Ļoti iecienīta roku kopšanas procedūra sievietēm ir tieši parafīna vanniņa, kas sniedz tūlītēju rezultātu - roku āda kļūst maiga un samtaina. Procedūra ir patīkama un relaksējoša, tā nerada sāpes. Procedūra nodrošina intensīvu ādas mitrināšanu un barošanu,” turpina Laura Āboltiņa.

Parafīna vanniņas procedūrai piemīt dziļi mitrinošs un sildošs efekts. Tā ieteicama sausai un jutīgai ādai, lai tā atgūtu savu dabīgo mitruma līdzsvaru. Procedūras laikā rokas tiek iegremdētas siltā parafīna vannā trīs līdz piecas reizes, izveidojot tādu kā parafīna apvalku, jeb cimdu. Siltuma iedarbības rezultātā atveras poras un tiek izvadīti toksīni, kas sasūcas parafīnā. Intensīvi mitrināts tiek ne tikai ādas virsējais slānis, bet arī dziļākie slāņi, tādejādi efekts saglabājas ilgstoši – āda ir elastīgāka un mīkstāka. Šī procedūra ir īpaši iecienīta arī pēc manikīra apmeklējuma, kas piešķir sievietei vēl lielāku labsajūtu.  

Veselības un skaistumkopšanas centrs “Adoria” aicina rūpēties par savu ādu neatkarīgi no gadalaika un izmantot “Adoria” speciālistu plašās zināšanas ādas kopšanā un ārstēšanā. Veselības centrā pieejams daudzveidīgs skaistumkopšanas pakalpojumu klāsts – dažādas ķermeņa kopšanas procedūras, manikīrs, pedikīrs, vaksācija, masāžas un ne tikai.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: āda, ādas kopšana, ādas mitrināšana, Adoria, ārsts, dermatologs, kosmetologs, manikīrs, medicīna, parafīna vanniņa, Rīga, Rīgas centrs, skābeklis, Veselības centrs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats