29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Skaistums, mode » Šajā nedēļas nogalē Reaktors aicina uz atvērto durvju dienu; būs balvas un pārsteigumi
Šajā nedēļas nogalē Reaktors aicina uz atvērto durvju dienu; būs balvas un pārsteigumi
Autors: BNA.LV / 6. novembris 2014, 19:05
Mūsdienu iespējas ļauties sportiskām aktivitātēm ir ļoti plašas, tomēr cilvēki bieži apjūk, nespēdami piemeklēt savām vēlmēm un iespējām atbilstošākos treniņus un nodarbības, tāpēc sporta un fitnesa klubs “Reaktors” šo sestdien, 8. novembrī, aicina uz bezmaksas nodarbībām gan esošos klientus, gan visus interesentus, kam sports ir dzīvesstils, aizraušanās, vai pagaidām tikai izaicinājums. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja bez maksas izmēģināt iespējas, ko piedāvā draudzīgākais un dinamiskākais sporta un fitnesa klubs Latvijā.  


Kā norāda sporta un fitnesa kluba “Reaktors” vadītāja Annija Viškinte, atvērto durvju dienas mērķis ir ne tikai iepazīstināt visus jaunos klientus ar sporta un fitnesa kluba atmosfēru un priekšrocībām, bet arī lieliski pavadīt laiku jau esošajiem klientiem, jo visas dienas garumā būs iespēja saņemt ne tikai treneru konsultācijas trenažieru zālē, izmantot īpašos piedāvājumus abonementiem, saņemt patīkamus pārsteigumus no bāra, apmeklēt solāriju ar 50% atlaidi, bet arī ļauties sportiskam priekam lieliskā kompānijā. Turklāt apmeklētājus sagaida arī īpašas balvas un pārsteigumi!

“Pirms regulāras treniņu programmas uzsākšanas, ikviens vēlas tuvāk iepazīt to sporta klubu, kas turpmāk varētu sniegt piemērotākās iespējas un komfortu. Lai tuvāk iepazīstinātu ar sevi, “Reaktors” šo sestdien vērs durvis gan jaunajiem klientiem un visiem interesentiem, gan arī iepriecinās jau ilggadējos apmeklētājus. Atvērto durvju diena ir lieliska iespēja arī tiem, kas vēl nav paguvuši mūs apciemot jaunajās telpās Toma ielā 4. Jau no pulksten 08:00 ikvienam būs iespēja rosīties trenežieru zālē, kā arī visas dienas garumā apmeklēt dažādas gupu nodarbības, pēc izvēles – kaut vai visas! Pirmā nodarbība “Slowly and Strong”sākas jau 10:30. Iepriekš piesakoties, ikvienam būs iespēja apmeklēt arī īpašo apļa treniņu, kas sāksies plkst. 11:00. Profesionāli treneri, daudzveidīgs aprīkojums, draudzīgs kolektīvs, patīkama vide, mērķtiecīgi sportisti un īpašā atmosfēra ir tas, ar ko "Reaktors" var lepoties. Mēs ticam, ka kopīgiem spēkiem mēs burvīgi aizvadīsim šo sestdienu”, turpina Annija Viškinte.  

Sporta un fitnesa klubs “Reaktors” ir atvērts katru darba dienu no plkst. 07:00 – 22:00, sestdienās no plkst. 08:00 – 17:00 un svētdienās no 09:00 – 17:00.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Reaktors

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats