20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » NordCard kredītlimits – kāpēc tā ir labākā iespēja tiem, kas domā plašāk?
NordCard kredītlimits – kāpēc tā ir labākā iespēja tiem, kas domā plašāk?
Autors: Publicitātes materiāls / 27. novembris 2017, 14:29
Mūsdienu pasaulē ir daudz dažādu rīku un iespēju, kā plānot savu finanšu ikdienu, lielos pirkumus, tēriņus un kā rīkoties neparedzētu izdevumu gadījumā – ir pieejami banku kredīti, nebanku kredīti, kredītkartes, līzingi un kredītlimiti. Šoreiz plašāk par lielisku rīku finanšu plūsmas plānošanai – kas ir kredītlimits jeb kredītlīnija, ar ko tas atšķiras no citiem finanšu instrumentiem un kāpēc to ir izdevīgi izmantot.


Kas ir kredītlīnija?

Kredītlimits ir bankas kontā pieejams naudas līdzekļu apjoms, kas darbojas kā finanšu drošības spilvens neparedzētām dzīves situācijām, lielākiem pirkumiem vai aizkavējušās algas gadījumā. NordCard kredītlimits jeb kredītlīnija no piešķiršanas brīža Tev ir pieejams visu laiku, taču par to jāmaksā būs tikai tad, ja tas tiks izmantots.

Kredītlimits ir mūsdienīga iespēja stabilizēt savu finanšu plūsmu, sadarbojoties ar vienu uzticamu partneri. Ar kredītlimitu vairs nebūs jāpiedzīvo situācijas, ka nauda beidzas krietni pirms algas dienas un vēl ir gaidāmi lieli, iepriekš neplānoti izdevumi.

Piemēram, Ivaram alga tiek izmaksāta mēneša 10. datumā, taču par komunālajiem maksājumiem un īri jānorēķinās mēneša 5. datumā – tātad īsu brīdi pirms algas. Ar kredītlīniju Ivara kontā vienmēr ir pieejami līdzekļi. 

Ja kādā mēnesī izdevumu ir bijis maz, maksājumi tiek segti no konta atlikuma, kredītlimits netiek aiztikts, un par to nekas nav jāmaksā. 

Bet, ja kādā mēnesī ir gadījušies lielāki izdevumi, tad par komunālajiem maksājumiem un īri Ivars var norēķināties, izmantojot kredītlimitu. Ja viņš izvēlas atdot visu izmantoto summu vienā maksājumā jau uzreiz no algas, tad maksa par kredītlimita izmantošanu ir niecīga, un kredītlimits jeb kredītlīnija uzreiz kļūst atkal pieejams bez jebkādiem papildu iesniegumiem. Ja izmantotā summa ir lielāka, to var atmaksāt vairākos mazākos maksājumos. Ērti un vienkārši.

Kādas priekšrocības sniedz kredītlimits jeb kredītlīnija salīdzinājumā ar ātro kredītu?

Ātrais kredīts ir viens no populārākajiem finanšu pakalpojumiem, taču, salīdzinot ar kredītlimita iespējām, nebūt ne ērtākais. Kāpēc? Ir visai daudz iemeslu!

1. Pieteikšanās reižu skaits.

Lai saņemtu ātro kredītu, ir jāizveido pakalpojumu sniedzēja konts un katru reizi jānosūta kredīta pieprasījums. 

Kredītlīnija ir jāizveido tikai vienreiz, un tā Tev būs pieejama līdz brīdim, kad pats izlemsi no tās atteikties.

2. Aizņēmuma atmaksa.

Ātrie kredīti parasti ir jāatdod vienā maksājumā, par termiņa pagarināšanu maksājot atsevišķi.

Kredītlīnija var tikt atdota vairāku mēnešu laikā, pie tam par katru nākamo mēnesi maksājot mazākus procentmaksājumus (vai nemaksājot nemaz, ja visa summa tiek atdota vienā reizē).

3. Maksa par izmantošanu

Par ātro kredītu ir jāmaksā arī tad, ja Tu to neizmanto. 

Par līdzekļiem kredītlīnijā nekas nav jāmaksā līdz brīdim, kad tie tiek lietoti. Pie tam – kredītlīnijas gadījumā ir jāmaksā tikai par faktiski izlietoto naudu, nevis visu limitu.

4. Pieejamais līdzekļu apjoms. Pieejamā kredītlimita summa pat pirmreizējiem lietotājiem ir daudz lielāka nekā pieejamā ātro kredītu summa. Jauniem lietotājiem NordCard piedāvā kredītlimitu 1500 eiro apmērā, ko var palielināt pēc trīs mēnešiem, ja kredīts ir ticis lietots un veiksmīgi atmaksāts.

Kādi ir nosacījumi, lai pieteiktos kredītlimitam?

Kredītlimita saņemšanas nosacījumi ir līdzīgi citiem finanšu pakalpojumiem – to var saņemt ikviens Latvijas iedzīvotājs ar deklarētu dzīvesvietu Latvijā vecumā no 18 līdz 75 gadiem, ja ir pozitīva kredītvēsture un mēneša ienākumi vismaz 280 eiro apmērā. 

Tie ir vienkārši izpildāmi standarta nosacījumi, kas neatšķiras no tiem nosacījumiem, kas jāizpilda, lai saņemtu jebkuru ātro kredītu.

NordCard kredītlimits skaitļos

Pieejamā summa jauniem klientiem: 1500 eiro.

Pieejamā summa patstāvīgajiem klientiem: 3000 eiro.

Maksimālais atmaksas termiņš: 60 mēneši.

Ikmēneša procentu likme par izmantoto kredītu: 6,9%.

Kredīta apjoms, kas jāatmaksā katru mēnesi, ja tas tiek izmantots: 5% no kopējās atlikušās summas.

Lietošanas maksa mēnesī – ja kredītlimits netiek izmantots, tādas nav!

Kādēļ ir vērts ieviest kredītlimitu arī savā dzīvē?

Iemesli katram var būt atšķirīgi, taču biežākais iemesls, ko min klienti, kas izvēlas kredītlimitu – iespēja stabilizēt finanšu plūsmu un saglabāt iespēju aizņemties naudu jebkurā laikā bez papildu maksas vai slēptiem nosacījumiem. 

Tā kā izdevumi ne vienmēr ir paredzami un mēdz būt arī atsevišķas izdevumu kategorijas, kas ir lielas, bet aktuālas tikai reizi gadā (sagatavošanās skolai, auto sagatavošana ziemai, Ziemassvētki un Jaunais gads), tad dzīve, ieviešot vienmēr pieejamu kredītlimitu, kļūst daudz vienkāršāka. 

Ja arī Tu vēlies iegūt sev stabilu un drošu finanšu palīgu, piesakies NordCard kredītlimitam. Tas ir ātri, vienkārši un pilnīgi bez maksas. Tev nekas nebūs jāmaksā līdz pat brīdim, kad tiešām izmantosi pieejamos līdzekļus.

Atceries – aizņemies, rūpīgi izvērtējot iespēju aizdevumu atmaksāt. Ielūkojies NordCard.eu un uzzini vairāk par to, kāpēc kredītlimits ir labākais finanšu plānošanas rīks.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats