19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Pensionāri atgādina Āboltiņai solījumus
Pensionāri atgādina Āboltiņai solījumus
Autors: BNA / 15. februāris 2016, 15:31
Šodien notika Latvijas Pensionāru federācijas (LPF) domes sēde, kurā seniori tikās ar Saeimas deputāti Solvitu Āboltiņu un jauno labklājības ministru Jāni Reiru. Sēdes laikā pensionāri atgādināja ne tikai solīto, bet arīdzan apjautājās, kā klājas Jānim Junkuram, kura mandāta nolikšana pavēra ceļu uz Saeimu neievēlētajai Solvitai Āboltiņai.


Vēl pirms jaunās valdības apstiprināšanas, runājot par labklājības ministriju, partijas “Vienotība” līdere Solvita Āboltiņa pauda pārliecību, ka “Vienotība” karsti iedegsies par pensionāru interesēm un uzsvēra, ka pretēji publiski paustajam, partijā atrodas daudz cilvēku ar izpratni par sociālo jomu un labiem kontaktiem senioru un invalīdu organizācijās.

Pirmdien tiekoties ar partijas līderi un labklājības ministru Jāni Reiru pensionāri atgādināja Āboltiņai viņas solījumus, norādot, ka, ja tie nepiepildīsies, tad, visticamāk, partijas līdere otreiz netiks ievēlēta. Vienlaikus diskusijā izskanēja arī jautājums par ievēlēto Saeimas deputātu Jāni Junkuru, kura vietu, kā zināms, ieņēma Āboltiņa.

Lai arī LPF līderis Andris Siliņš šo jautājumu nevēlējas izvērst, Āboltiņa tomēr atbildēja, norādot, ka Saeimā ir ievēlēta: “Lai kāda jums būtu interpretācija, man plusu bija daudz vairāk nekā Junkuram,” piebilda Āboltiņa.

Tāpat Āboltiņa uzsvēra, ka “Vienotība” nekad nav bijuši populisti, un neraugoties uz to, ka partija šobrīd premjera krēslu ir zaudējusi, tā valdībā ir nākusi strādāt.

Kā zināms, Āboltiņas attiecības ar Pensionāru federāciju saasinājās pēc bēdīgi slavenās “ūjināšanas” pensionāru piketa laikā, kas notika pērnā gada augustā.





Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Solvita Āboltiņa

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats