19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Reirs: aprīlī būs zināms, kas notiks ar Stradiņu slimnīcas būvniecību
Reirs: aprīlī būs zināms, kas notiks ar Stradiņu slimnīcas būvniecību
Autors: BNA.LV / 18. marts 2015, 10:48
Līdz aprīlim jābūt skaidrībai, vai turpināt Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas jaunā korpusa būvniecībā, trešdien intervijā LTV raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja finanšu ministrs Jānis Reirs.


Jautājumi sakarā ar Stradiņu slimnīcu ir vairāki un uz tiem atbilde būs rodama aprīlī, kad arī būs skaidrs, ko iesākt ar slimnīcas jaunā korpusa būvniecību un vai projekts saglabās Eiropas Savienības (ES) fonda piešķirtos līdzekļus.

“Mēs gaidām no Veselības ministrijas (VM) risinājumus un jo ātrāk būs skaidrība, jo ātrāk zudīs riski pazaudēt piešķirto finansējumu,” norādīja Reirs.

Savukārt runājot par maksātnespēju pazīmēm Stradiņu slimnīcai, Reirs norādīja, ka tās neesot saskatījis un vēl vairāk – pagājušogad Stradiņu slimnīca biju viena no slimnīcām, kas nav prasījusi papildus finansējumu.

“Vairāk ir jāskatās naudas plūsmā nevis biznesa izpratnē. Varbūt biznesā šīs maksātnespējas pazīmes ir saskatāmas, bet runājot par naudas plūsmu, tur viss ir kārtībā,” sacīja finanšu ministrs, norādot, ka cilvēki var neuztraukties un slimnīca turpinās strādāt.

Jau vēstīts, ka valdība nākamnedēļ varētu izskatīt VM ziņojumu par Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa būvniecības un finansējuma jautājumiem.

Sakarā ar konstatētam nepilnībām, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas korpusa būvdarbi tika apturēti 16.februārī.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jānis Reirs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats