28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Vējonis pārliecināts: Grigules kampaņa bijusi godīga
Vējonis pārliecināts: Grigules kampaņa bijusi godīga
Autors: Apollo.lv / 9. jūnijs 2014, 18:05
Aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis (ZZS) ir pārliecināts, ka viņa pārstāvētās politiskās apvienības biedre Iveta Grigule savai priekšvēlēšanu kampaņai Eiropas Parlamenta vēlēšanām naudu saņēmusi likumīgi, taču vienlaikus viņš atzīmē, ka politiķes klusēšana rada iespēju sazvērestības teorijām.


Ministrs sarunā LNT raidījumā «900 sekundes», runājot par Grigules rīcību pēc vēlēšanām, atzina, ka katram politiķim ir jāskaidro savas pozīcijas, raksta Apollo.lv.

«Grigulei jādod skaidrs vērtējums, kādi ir viņas vēlēšanu kampaņas finansējuma avoti. Es domāju, ka tur viss ir kārtībā, bet [Grigulei] jānoņem visas bažas. Kad politiķis nerunā, klusē, tad ir iespējas sazvērestības teorijām,» sacīja Vējonis.

Ministrs neizslēdza, ka Grigules rīcības dēļ Zaļo un zemnieku savienība rudenī gaidāmajās vēlēšanās var zaudēt atbalstītājus. «Tas [viņas rīcība] var radīt neizpratni vēlētājos. Ļoti iespējams, kāds savienības atbalstītājs var novērsties,» atzina Vējonis.

Jāatgādina - Grigule iepriekš atzinusi, ka viņas priekšvēlēšanu kampaņa izmaksājusi aptuveni 150 000 eiro, taču viņa pati savus atbalstītājus atklāt nevēlējās.

Politiķe līdz šim arī nelabprāt komunicējusi ar medijiem un sabiedrību, izvairoties no neērtiem jautājumiem.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Iveta Grigule, Raimonds Vējonis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats