20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Griguli salīdzina ar veļas pulveri
Griguli salīdzina ar veļas pulveri
Autors: Apollo.lv / 27. maijs 2014, 10:37
Jaunievēlētās Eiropas Parlamenta (EP) deputātes Ivetas Grigules (ZZS) priekšvēlēšanu reklāmas kampaņu politoloģe Ilga Kreituse salīdzina ar sadzīves ķīmijas reklāmu.


Intervijā radio «Baltkom» Kreituse sacīja: «Viņas reklāmas kampaņa man nedaudz atgādināja veļas pulvera reklāmas. Lūk, jūs veļu visu laiku mazgājāt ar parasto veļas pulveri, un jums nekas nesanāca. Vajadzīgs jauns pulveris.18.reizē cilvēki saprata, ka vecais veļas pulveris ir slikts un vajag nopirkt jaunu. Bet kaimiņienei es par jauno, labo veļas pulveri neko neteikšu, lai viņa mazgā ar veco!»

Kreituse uzskata, ka rietumu valstu tipa reklāmas stipri ietekmējušas latviešu vēlētājus, raksta Apollo.lv.

«Grigules reklāma paveica savu - neskatoties uz to, ka latviešu vēlētājiem it kā patīk kautrīgi politiķi - teju vai lakatiņiem galvās, Eiropas un amerikāņu tipa reklāmas iespaidoja latviešus. Vecais veļas pulveris ir slikts, ņemsim jaunu,» sacīja Kreituse.

Jau ziņots, ka Grigule (ZZS) no savas partijas ieguva vienīgo mandātu Eiroparlamentā. Sev uzmanību politiķe piesaistīja ar iespaidīgu reklāmas kampaņu, kuru viņa uzsāka agrāk par citiem.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: EP, Ilga Kreituse, Iveta Grigule

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats