24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Uzskata, ka Grigule melojusi; pret viņu vēršas KNAB
Uzskata, ka Grigule melojusi; pret viņu vēršas KNAB
Autors: Apollo.lv / 6. maijs 2014, 11:23
Saeimas deputāte Iveta Grigule savā amatpersonas deklarācijā par pagājušo gadu nav norādījusi, ka būtu tērējusi naudu reklāmas kampaņām, tāpat viņa nav saņēmusi naudu no atbalstītājiem. Portāls «pietiek.com» vēsta, ka tādejādi deputāte melojusi, jo pērn viņa bija iesaistīta masīvā reklāmas kampaņā.


Portāls atgādina, ka pagājušajā gadā Grigule veica reklāmas kampaņu, un toreiz apgalvoja, ka savu reklāmas kampaņu apmaksājot pati un viņai pašai personiski naudu reklāmām «sametuši atbalstītāji», raksta Apollo.lv.

«Saeimas deputāte Iveta Grigule (ZZS) Dziesmu un deju svētku laikā Latvijas televīzijās izvērš savu reklāmas kampaņu, taču tās izmaksas neatklāj. Tikpat noslēpumaina kā par finansēm, Grigule ir arī par savas kampaņas mērķiem. Pēc politiķes stāstītā, Latvijas Televīzijā, LNT un TV3 pārraidīto uzrunu iedzīvotājiem mērķis esot «grūtajā laikā, kad Latvija virzās uz eiro ieviešanu, kārtējo reizi runāt par vērtībām», jo bieži vien tiekot izdarīts spiediens, lai cilvēki atsakās no vērtībām un kļūst liberāli,» – pērn jūlijā ziņoja aģentūra LETA.

Saistībā ar vērienīgās un arī visai dārgās reklāmas kampaņas finansētājiem Grigule toreiz atklāja tikai to, ka naudu šīm reklāmām sametuši atbalstītāji, taču viņu vārdus deputāte neatklāja.

Portāls norāda, ka šiem ienākumu avotiem un izdevumiem vajadzēja parādīties Grigules amatpersonas deklarācijā par pagājušo gadu, taču tajā nekas tāds nav uzrādīts.

Izņemot algu Saeimā, Lauku atbalsta dienesta maksājumu un vienu pabalstu, deputātei pērn nekādu oficiālu ienākumu neesot bijis. Tāpat arī deklarācijas darījumu sadaļā Grigule nav uzrādījusi, ka būtu slēgusi kādus darījumus par savu reklāmu izvietošanu.

Portāls «pietiek.com» jau vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) un Valsts ieņēmumu dienestā, lūdzot vērtēt Grigules rīcību.

Jāatgādina, ka Grigule kandidēs uz vietu Eiropas Parlamentā no ZZS saraksta, turklāt viņa tiek virzīta kā viena no saraksta līderēm.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Iveta Grigule, KNAB

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats