24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kukuļdošanā apsūdzētais Vaškevičs esot izsludināts starptautiskā meklēšanā
Kukuļdošanā apsūdzētais Vaškevičs esot izsludināts starptautiskā meklēšanā
Autors: BNA.LV / 24. februāris 2014, 14:24
No amata atstādinātais Finanšu ministrijas (FM) ierēdnis Vladimirs Vaškevičs, kurš ir apsūdzēts kukuļdošanā, joprojām oficiāli ir valsts amatpersona, tāpēc Valsts ieņēmumu dienests (VID) gaida Vaškeviča valsts amatpersonas deklarācijas iesniegšanu līdz 1. aprīlim.


Kā vēstī raidījums ''Nekā personīga'', 18. februārī Vaškevičs izsludināts starptautiskajā meklēšanā, taču šai informācijai nav oficiāla apstiprinājuma.

Kā ziņots iepriekš, Vaškevičs turpina ārstēties Austrijā pēc Augstākās tiesas lēmuma par apcietinājuma atstāšanu, savukārt Vaškeviča advokāti gatavo prasību Eiropas Cilvēktiesību tiesā (ECT).

Ziņots iepriekš, ka Vaškevičs tika aizturēts 2011. gada ziemā saistībā ar kukuļdošanu, taču vēlāk viņu atbrīvoja pret 60 000 latu drošības naudu. Vaškevičam tika piemēroti trīs citi drošības līdzekļi: aizliegums tuvoties konkrētām personām, aizliegums pamest valsti, kā arī aizliegums nodarboties ar noteiktu profesiju.

Vaškeviča advokāte Jeļena Kvjatkovska paskaidroja, ka tiesa atļāva Vaškevičam doties uz Austriju, taču tur viņa pēkšņi pasliktinājās veselības stāvoklis, tāpēc bija nepieciešama operācija, kā arī ārstēšanās. Pēc viņa advokātu apgalvotā, Vaškevičs joprojām uzturoties Austrijā.

Prokuratūras pārstāvji nesniedz komentārus par to, vai ir uzsākta Vaškeviča oficiāla meklēšana.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Nekā personīga, Vladimirs Vaškevičs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats