17. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Rūdolfs, Viviāna
Sākuma lapa » Sabiedrība » Pasniegs pateicības rakstus par palīdzību Zolitūdes traģēdijas laikā
Pasniegs pateicības rakstus par palīdzību Zolitūdes traģēdijas laikā
Autors: Apollo.lv / 20. februāris 2014, 18:00
Piektdien tiks pasniegti Rīgas domes (RD) Labklājības departamenta pateicības raksti par sadarbību palīdzības sniegšanā cietušajiem Zolitūdes traģēdijas laikā, informē Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļa.


Pateicības raksti tiks piešķirti, Latvijas Sarkanā krusta, Rīgas Pašvaldības policijas, Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centra, Veselības ministrijas, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, Sociālās integrācijas valsts aģentūras, Krīžu un konsultāciju centra «Skalbes», portāla «Ziedot.lv» un Latvijas Ārstu psihoterapijas asociācijas pārstāvji. Par pašaizliedzīgu un pilsoniski atbildīgu rīcību pateicības rakstus saņems arī vairākas privātpersonas, raksta Apollo.lv.

Rīgas pašvaldības ziedojuma kontā kopš traģēdijas brīža ieskaitīti 131 360 eiro. Pateicības rakstus par sniegto atbalstu, rūpēm par bojāgājušo tuviniekiem un cietušajiem, viņu atbalstam saziedoto naudu saņems «AS Trasta Komercbanka», AS «Rietumu banka», AS «ABLV banka», Pētera Avena labdarības fonds «Paaudze», Latvijas Pareizticīgo baznīca.

Labklājības departaments izsaka pateicību visiem tiem labas gribas cilvēkiem, kas kā privātpersonas ziedoja savus līdzekļus, lai ar konkrētu ziedojumu palīdzētu bērniem, kas palikuši bez kāda no vecākiem. Pirmos ziedojumus konkrētu ģimeņu bērni jau ir saņēmuši.

Pateicības rakstus par veikto sirdsdarbu, dāvinot iespēju apmeklēt gan teātra izrādes, gan hokeja spēles Zolitūdes traģēdijā bojāgājušo tuvinieku un cietušo ģimenēm, saņems Latvijas Leļļu teātris, kā arī AS «Dinamo Rīga». Pateicības rakstu par Ziemassvētku laikā dāvātām eglītēm cietušo ģimenēm saņems SIA «Rīgas meži».

Pateicības raksti tiks pasniegti piektdien, 21.februārī, plkst. 14.00 Rīgas domes Labklājības departamenta trešā stāva zālē, Baznīcas ielā 19/23. Rakstus pasniegs Rīgas domes Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāja Olga Veidiņa, Rīgas domes Labklājības departamenta  direktore Irēna Kondrāte un Rīgas Sociālā dienesta vadītājs Ervins Alksnis.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: pateicības raksti, Rīgas dome, traģēdija, zolitūde

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats