28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Cilinskis vēlas uzlabot mikroklimatu ministrijā
Cilinskis vēlas uzlabot mikroklimatu ministrijā
Autors: BNA.LV / 12. februāris 2014, 15:04
Kā vēstī plašsaziņas līdzekļi, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) ministrs Einars Cilinskis vēlas uzlabot ministrijas darbību, pievēršot uzmanību ministrijas mikroklimatam, kā arī mazinot darbinieku rotāciju.


Cilinskis pauda uzskatu, ka ir nepieciešams mainīt attieksmi un rūpēties par darbinieku motivāciju. Viņš vēlas, lai ministrijas darbinieki kopīgi piedalītos dažādos pasākumos, tādējādi saliedējot kolektīvu. Cilinskis arī uzsvēra, ka nepieciešams cilvēkiem pateikties par labajiem darbiem, kā arī nepieciešams uzticēties darbiniekiem. Cilinskis gan piebilda, ka šie jaunie plāni un iecerētie uzlabojumi nenozīmē, ka no darbiniekiem netiks gaidīti konkrēti rezultāti.

Ministrs arī vēlas uzlabot dokumentu apriti ministrijas iekšienē, tas ir, ministra birojs vairs nepārbaudīs visus dokumentus, jo tas nav iespējams. Cilinskis uzsvēra, ka nepieciešams ieviest zināmu dokumentu hierarhiju, lai novērstu svarīgu dokumentu iestrēgšanu.

Ar šādiem uzlabojumiem Cilinskis vēlas panākt to, ka VARAM darbojas ātrāk, nezaudējot kvalitāti un laicīgi izpildot ministru prezidenta uzdotos uzdevumus. 


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Einars Cilinskis, VARAM

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats