28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Uzbrūk gaišā dienas laikā, bet aculiecinieku praktiski nav
Uzbrūk gaišā dienas laikā, bet aculiecinieku praktiski nav
Autors: Apollo.lv / 5. februāris 2014, 13:41
Uzbrukums bijušajam Satversmes aizsardzības biroja (SAB) šefam Jānim Kažociņam notika gaišā dienas laikā, taču notikušā aculiecinieku praktiski nav, atzīst ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers.


Sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «1 pret1» otrdienas vakarā ģenerālprokurors atzina, ka patlaban saistībā ar uzbrukumu Kažociņam nav ne aizdomās turamo, ne aizturēto. «Lai arī uzbrukums notika gaišā dienas laikā, aculiecinieku nav nemaz, vai to liecības ir tādas, kuras nekādu labumu izmeklēšanai nav devušas,» teica Kalnmeiers.

Vienlaikus viņš norādīja, ka policija arī šīs lietas izmeklēšanās ir iesaistījusi visnotaļ lielus resursus. Kalnmeiers sacīja, ka tiek pārbaudītas vairākas iespējamās nozieguma versijas – gan huligānisms, gan iespējama atriebība par savulaik SAB amatā veiktajām darbībām, raksta Apollo.lv.

Jau ziņots, ka 22.janvārī notika uzbrukums bijušajam SAB vadītājam Kažociņam. Uzbrucēji bijuši vismaz divi un izmantojuši gāzes baloniņu. Kažociņam nodarītās traumas uzreiz pēc uzbrukuma tika raksturotas kā vieglas.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess par huligānismu personu grupā, ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu.

Patlaban uzbrukumā cietušajam Kažociņam apsardze nav norīkota, jo tas nav nepieciešams, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aculiecinieki, Ēriks Kalnmeiers, Jānis Kažociņš, SAB, Toms Sadovskis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats