28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Vienotība jaunās valdības sastāvā piedāvā iekļaut Circeni, Vilku, Matīsu un Druvieti
Vienotība jaunās valdības sastāvā piedāvā iekļaut Circeni, Vilku, Matīsu un Druvieti
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 17. janvāris 2014, 15:59
Partijas VIENOTĪBA valde Ministru prezidenta amata kandidātei Laimdotai Straujumai darbam viņas veidotajā Ministru kabinetā piedāvā iekļaut veselības ministri Ingrīdu Circeni, finanšu ministru Andri Vilku, satiksmes ministru Anriju Matīsu un izglītības un zinātnes ministri Inu Druvieti.


VIENOTĪBA atbilstoši nozaru sadalījumam, par ko vienošanos panākušas nākamo koalīciju veidojošās partijas, darbam jaunajā valdībā piedāvā iekļaut līdzšinējās Valda Dombrovska valdībās veiksmīgi strādājušos Vilku, Circeni un Matīsu, kā arī izglītības jomas profesionāli, šībrīža Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāju, profesori Inu Druvieti. Valdības ministru izraudzīšanās un aicināšana valdības sastāvā ir Ministru prezidenta amata kandidāta izvēle un atbildība.

VIENOTĪBA jau iepriekš uzsvērusi, ka nākamajai valdībai jāturpina virkne nozīmīgu līdzšinējo Valda Dombrovska vadīto valdību uzsākto darbu gan nodarbinātības veicināšanā, gan sociālās nevienlīdzības mazināšanā un konkurētspējīgas izglītības pieejamības nodrošināšanā.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: ministri, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats