20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Latvijā viesojas Rompejs, Barrozu un Rēns
Latvijā viesojas Rompejs, Barrozu un Rēns
Autors: NRA.lv / 10. janvāris 2014, 9:58
Saistībā ar augstu Eiropas Savienības (ES) amatpersonu vizīti šodien Rīgā ir paredzēti minimāli transporta kustības ierobežojumi, kas galvenokārt attiecas nevis uz satiksmes kustību, bet gan aizliegumu apstāties vai novietot transportlīdzekļus noteiktās vietās.


Kā informē Drošības policijā (DP), aizliegumi apstāties galvenokārt būs Vecrīgā, kur pastāv kustības ierobežojumi arī ikdienā. Kā ziņots, ES Padomes priekšsēdētājs Hermans van Rompejs, Eiropas Komisijas priekšsēdētājs Žozē Manuels Barrozu, ES ekonomikas un monetāro lietu komisārs Olli Rēns un citas amatpersonas Rīgā ieradīsies 10.janvārī ap plkst.16.

Kā norāda DP, nepieciešamības gadījumā transportlīdzekļu kustību ir paredzēts slēgt uz īsu brīdi Amatu ielā, kas nevar būtiski ietekmēt transporta kustību Rīgā. Tāpēc DP aicina rīdziniekus un pilsētas viesus ar sapratni izturēties pret paredzētajiem īslaicīgajiem kustības ierobežojumiem.

Plānojot drošības pasākumus ārvalstu augstāko amatpersonu vizīšu laikā Latvijā, DP rūpīgi izvērtē nepieciešamību noteikt transporta kustības ierobežojumus, lai iespējami mazāk ietekmētu iedzīvotāju ikdienas gaitas.

Jau ziņots, ka van Rompejs un Barrozu Rīgā ieradīsies, lai piedalītos svinīgajā pasākumā saistībā ar Latvijas iestāšanos eirozonā un lai tiktos ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (V).

Ar Dombrovski viņi tiksies valdības namā, Rēns lasīs lekciju Rīgas Ekonomikas augstskolas (Stockholm School of Economics in Riga - "SSE Riga") telpās, bet svinīgais pasākums notiks Lielajā Ģildē.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Drošības policija, Eiropas Savienība, Hermans van Rompejs, Olli Rēns, Žozē Manuels Barrozu

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats