19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Jasinskam pēc notikušā nepieciešama nopietna medicīniska palīdzība
Jasinskam pēc notikušā nepieciešama nopietna medicīniska palīdzība
Autors: Apollo.lv / 8. decembris 2013, 21:42
Par bēdīgi slavenajiem izteikumiem no amata atbrīvotajam SIA «Maxima Latvija» valdes loceklim Gintaram Jasinskam pēc visa notikušā nepieciešama nopietna medicīniska palīdzība, jo viņam esot nervu sabrukums, to intervijā radio «Baltkom» pastāstīja «Maxima» krīzes grupas vadītājs, uzņēmuma «Vilniaus prekyba“ valdes loceklis Ignas Staškevičius.


Staškevičius uzsvēra, ka Jasinsks un viņa komanda daudz laika pavadījusi slimnīcās, viņi komunicējuši ar bojāgājušo un cietušo tuviniekiem. «Nepietika atpūtas, un notika nervu sabrukums,» atklāja Staškevičius.

«Gintars Jasinsks, kā jau jūs zināt, tika atbrīvots no SIA «Maxima Latvija» ģenerāldirektora amata. Šobrīd viņš nekur nestrādā, es domāju, ka viņš nav spējīgs nekur strādāt vai meklēt darbu, jo saņem medicīnisku un psiholoģisku palīdzību. Viņam pēc traģēdijas ir problēmas ar veselību. Mēs cenšamies viņu atbalstīt, jo jūtamies atbildīgi par to, kas noticis arī ar viņu. Tajā nav tikai viņa vaina vai atbildība. Par to atbildīgs viss holdings un mūsu komunikācijas dienesti, kas arī neizpildīja savu darbu traģēdijas pirmajā nedēļā,» pastāstīja Staškevičius.

Jau ziņots, ka Jasinsks pēc neveiksmīgiem izteikumiem preses konferencē saistībā ar Zolitūdes traģēdiju šokēja ne tikai Latvijas, bet arī Lietuvas sabiedrību un tika atlaists no amata, raksta Apollo.lv.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Gintars Jasinsks, Ignas Staškevičius, Maxima Latvija, Vilniaus prekyba

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats