20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ušakovam pieprasa atvainoties Latvijas iedzīvotājiem
Ušakovam pieprasa atvainoties Latvijas iedzīvotājiem
Autors: Apollo.lv / 23. oktobris 2013, 15:14
Nacionālās apvienības (NA) Rīgas domes deputātu frakcija ir nosūtījusi Rīgas mēram Nilam Ušakovam (SC) atklātu vēstuli ar aicinājumu publiski atvainoties par saviem izteikumiem TV3 Ziņu raidījumā sakarā ar iniciatīvu «Rīgas īstā Uzvaras laukuma atjaunošana».


«Naida kurinātājiem šeit nav vietas. Vienīgais, ko mēs varam piedāvāt tiem cilvēkiem, kam patīk nodarboties ar naida kurināšanu, attiecīgi iedalīt vietu Rīgas zooloģiskajā dārzā...attiecīgi tur viņi brīvdienās var ar to nodarboties, mēs tirgosim biļetes un iekasēto naudu varēsim tērēt sociālajām programmām,» pirmdienas TV3 Ziņu raidījumā sacīja Ušakovs.

«Šā gada 21.oktobrī televīzijas ziņu raidījumā Jūs, Ušakova kungs, kā Rīgas domes priekšsēdētājs, kā arī partiju apvienības «Saskaņas centrs» valdes priekšsēdētājs, televīzijas kameru priekšā apgalvojāt, ka portālā «Mana Balss.lv» izvietotās iniciatīvas «Rīgas īstā Uzvaras laukuma atjaunošana», kurā paredzēts nojaukt pieminekli «Padomju armijas karavīriem – Padomju Latvijas un Rīgas atbrīvotājiem no vācu fašistiskajiem iebrucējiem» jeb «Uzvaras» pieminekli, autoru vieta ir tikai zoodārzā, un ka Jūs pats esat gatavs tos izvietot un pārdot biļetes. Apvainojot iniciatīvas autorus, Jūs esat apvainojis arī vairāk nekā 11 tūkstošus Latvijas iedzīvotāju, kas ar savu parakstu ir atbalstījuši šo iniciatīvu,» teikts NA Rīgas domes deputātu frakcijas atklātā vēstulē Rīgas mēram, raksta Apollo.lv.

Vēstulē  norādīts, ka Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un Brīvībai/LNNK» Rīgas domes deputātu frakcija uzskata, ka šādi izteikumi ir klajas necieņas izrādīšana visiem tiem cilvēkiem, kas demokrātiskā veidā ir pauduši savu viedokli, kurš ir atšķirīgs no Ušakova  pārliecības. Tādēļ Nacionālās apvienības Rīgas domes frakcija aicina Ušakovu  publiski atvainoties par saviem pārsteidzīgajiem izteikumiem televīzijas ēterā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Nacionālā apvienība, Nils Ušakovs, Uzvaras piemineklis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats