18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Sabiedrība » Politologs paredz, ka Dombrovskis sasniegs vēl lielāku rekordu
Politologs paredz, ka Dombrovskis sasniegs vēl lielāku rekordu
Autors: Apollo.lv / 30. augusts 2013, 9:43
Piektdien apritot 1633 dienām kopš valdību vada Valdis Dombrovskis (V), tādā veidā kļūstot par premjeru, kurš visilgāk vadījis valdību pēc neatkarības atgūšanas, politologs Juris Rozenvalds paredz - rekords būs vēl lielāks.



Rozenvalds intervijā Latvijas Radio sacīja, ka Dombrovska ilgā atrašanās premjera amatā ir likumsakarīga vairāku iemeslu dēļ - pirmkārt, pie varas viņš nāca, kad bija krīzes situācija, viss bruka un šķīda, līdz ar to neviens nekāroja pēc varas.

Tāpat politologs uzskata, ka savu artavu šajā rekordā deva arī viņa rakstura īpašības - te viņa miers nospēlēja viņam par labu.

Rozenvalds piekrita politoloģes Žanetas Ozoliņas teiktajam, ka Dombrovskis šajā laikā nav izdarījis nekādas milzīgas kļūdas.

Viņš paredzēja, ka premjeram izdosies uzstādīt vēl lielāku rekordu, jo diez vai līdz Saeimas vēlēšanām mainīsies valdība.

Rozenvalds arīdzan atzina, ka Dombrovska rekordu sekmējuši arī ārēji faktori un viens no tiem - pēdējos gados pieaugošā krievvalodīgo partiju aktivitāte, kas likusi konsolidēties latviskajam flangam, «jo šūpoties nav īsti lielas iespējas.»



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Juris Rozenvalds, Ministru prezidents, premjerministrs, Valdis Dombrovskis, Žanete Ozoliņa

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats