19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Streļčenoks ierosina disciplinārlietu pret Strīķi
Streļčenoks ierosina disciplinārlietu pret Strīķi
Autors: Apollo.lv / 13. augusts 2013, 15:35
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks otrdien ierosinājis disciplinārlietu pret KNAB priekšnieka vietnieci Jutu Strīķi, portālu «Apollo» informēja KNAB.



Disciplinārlieta ierosināta par Strīķes rīcību, pildot KNAB priekšnieka pienākumus no šā gada 1.jūlija līdz 7.jūlijam un no 22.jūlija līdz 30.jūlijam un atceļot  KNAB priekšnieka 27.jūnija rīkojumu, ar kuru tika izbeigtas darba tiesiskās attiecības pārbaudes laikā ar KNAB galveno speciālisti un 27.jūnija rīkojumu, ar kuru Juridiskās un personālvadības nodaļas vadītājai tika piemērots disciplinārsods. Disciplinārlieta ierosināta arī saistībā ar rīkojumu par izmeklētājas pieņemšanu darbā.

Streļčenoks uzskata, ka Strīķe veikusi darbības, kas liecina par iespējamu amata pilnvaru ļaunprātīgu izmantošanu, tādējādi veicot darbības pretēji iestādes interesēm, kā arī par tiesību aktiem neatbilstošu rīcību, neievērojot darba tiesisko attiecību reglamentējošos normatīvos aktus un valsts pārvaldes procesus reglamentējošos normatīvos aktus.

Disciplinārlietas izmeklēšanas komisijai uzdots veikt disciplinārlietas izmeklēšanu un sagatavot slēdzienu līdz  šā gada 13.septembrim.

Komisija, ja nepieciešams, dalībai disciplinārkomisijā var pieaicināt citus speciālistus un ekspertus valsts pārvaldes jomā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: disciplinārlieta, Jaroslavs Streļčenoks, Juta Strīķe, KNAB, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats