19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Televīzijā atgriezīsies Nagla; LTV neatbild, vai žurnāliste turpinās darbu VN
Televīzijā atgriezīsies Nagla; LTV neatbild, vai žurnāliste turpinās darbu VN
Autors: Apollo.lv / 6. augusts 2013, 14:43
Latvijas Televīzijā (LTV) turpmāk strādās kādreizējā raidījuma «De facto» veidotāja žurnāliste Ilze Nagla, kura patlaban ieņem sabiedrisko attiecību vadītājas amatu uzņēmumā «Ventspils nafta».


Plānots, ka jaunus raidījumus LTV turpmāk bez Naglas veidos arī žurnālisti Kārlis Streips, Inga Spriņģe un Guntis Bojārs, portālam «Apollo» pavēstīja LTV pārstāve Laura Brokāne.

Jautāta, vai Nagla turpmāk strādās gan LTV, gan uzņēmumā «Ventspils nafta», Brokāne sarunā ar portālu «Apollo» atzina, ka patlaban viņa nevar sniegt papildus informāciju, norādot, ka precīzāk par jaunumiem LTV tiks izziņots tuvākajās nedēļās.

«Protams, būs [vēl] izmaiņas LTV programmā, taču šīs ir redzamākās personas, kas atgriežas darbā televīzijā,» sacīja viņa, piebilstot, ka arī par to, kādus raidījumus vadīs iepriekš minētie žurnālisti, tiks ziņots drīzumā.

Ar Naglu portālam «Apollo» pagaidām nav izdevies sazināties. Nagla vēl jūlijā aģentūrai LETA apgalvoja, ka neplāno atgriezties LTV.

«Gaidāmajā sezonā LTV raidījumu veidotāju komandu papildinās profesionāli, drosmīgi, sabiedrībā augstu novērtēti žurnālisti - Ilze Nagla, Kārlis Streips, Inga Spriņģe, Guntis Bojārs. Tādejādi LTV Ziņu dienesta pārraides rudens sezonā piedāvās vēl asākas diskusijas, būtisku problēmu atmaskošanu un ekskluzīvas intervijas,» paziņojumā medijiem norāda LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte, uzsverot, ka LTV skatītājiem piedāvās gan jaunus raidījumus, gan esošās pārraides uzlabotā formātā.

«Visi četri profesionāļi ir piekrituši vadīt un veidot jaunus vai esošus LTV Ziņu dienesta veidotos raidījumus, kas piedāvās provokatīvas diskusijas, sarunas par sabiedrībā aktuāliem jautājumiem, žurnālistu viedokļu atspoguļojumu un neaizstājamas intervijas,» skaidro LTV valdes loceklis programmas attīstības jautājumos Sergejs Ņesterovs.

LTV valdes priekšsēdētājs ir gandarīts, ka «sarunas noslēgušās veiksmīgi, un ne tikai skatītāji, bet arī pieredzes bagāti Latvijas vadošie žurnālisti redz LTV izaugsmes iespējas un ir gatavi sadarboties. Detalizētāku informāciju par raidījumiem varēsim sniegt augusta vidū, jo turpinās spraigs darbs pie rudens programmas izstrādes».

«Rudens sezonā orientēsimies uz analītisku raidījumu un ekskluzīvu interviju piedāvājumu. Jau šobrīd strādājam šajā virzienā, demonstrējot sarunas, piemēram, ar bijušo «Latvijas Krājbankas» īpašnieku Vladimiru Antonovu, Izraēlas prezidentu Šimonu Peresu, «Imantas hakeri» Denisu Čalovski. Esam paredzējuši attīstīt spēcīgus raidījumus, kuros ar spēcīgu un profesionālu žurnālistu palīdzību tiks atspoguļotas sabiedrībai būtiskas tēmas un notikumi,» informē LTV Ziņu dienesta direktore Iveta Elksne.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: De facto, Ilze Nagla, Latvijas Televīzija, Ventspils nafta

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats