24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Saeimas deputāti pērn kopumā guvuši četrus miljonus latu
Saeimas deputāti pērn kopumā guvuši četrus miljonus latu
Autors: Apollo.lv / 1. jūlijs 2013, 15:09
100 Saeimas deputāti pagājušajā gadā kopumā guvuši četrus miljonus latu, liecina sabiedrības par atklātību «Delna» pētījums.



«Delna» norāda – ņemot vērā, ka daudzi 11.Saeimas deputāti par amatpersonām kļuvuša tikai 2011.gada beigās, nebija iespējams iegūt objektīvus salīdzināmus datus par deputātu ienākumiem. Taču šobrīd var veikt salīdzinājumu, jo lielākā daļa deputātu 2012.gadā ir strādājuši pilnu gadu, pildot savus parlamentārieša pienākumus.

Ienākumos 2012.gadā parlamenta deputāti guvuši kopā gandrīz četrus miljonus latu, kas ietver gan samaksu par darbu Saeimā, gan citus ienākumus.

Gandrīz ceturto daļu no visiem Saeimas deputātu ienākumiem 2012.gadā saņēmis Edmunds Demiters (RP) - 980 547 latus. Lielu daļu no šiem ienākumiem veido guvumi īpašuma pārdošana, bet samaksa no Saeimas ir 22 327 latus.

Otrajā vietā ir Valdis Liepiņš (RP) ar 316 089 latus lieliem ienākumiem, no kuriem arī lielākā daļa ir no īpašuma pārdošanas, bet par darbu Saeimā parlamentārietis saņēmis 20 477 latus.

Trešajā vietā ir Romāns Naudiņš  (VL-TB/LNNK) ar 90 327 LVL lieliem ienākumiem, no kuriem daļa ir iegūti no aizdevuma atmaksas un dividendēm SIA «Baltijas Floristika».



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: alga, atalgojums, Delna, deputāti, pētījums, Saeimas deputāti

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats