26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Šajā vasarā Druvas saldējums saviem klientiem dod iespēju piedalīties vairākos konkursos
Šajā vasarā Druvas saldējums saviem klientiem dod iespēju piedalīties vairākos konkursos
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 28. jūnijs 2013, 16:11
Vasaras periodā, kad lielākā iedzīvotāju daļa savu ikdienu nevar iedomāties bez kaut kā atvēsinoša un garda, Druvas saldējums padomājis par dažādiem konkursiem, kur klientiem ir iespēja laimēt interesantas balvas.


„Iedzīvotāji ir kopā ar mums visu gadu, tomēr pastiprināts pieplūdums jūtams tieši vasaras mēnešos. Mēs gribam pateikties un izcelt mūsu klientu oriģinalitāti, tāpēc tiek rīkoti dažādi konkursi, kur iespējams laimēt saldējumu un citas vērtīgas balvas absolūti bez maksas. Mēs esam priecīgi, ja mūsu klienti tādi ir, tāpēc vairosim prieku kopā!” stāsta AS “Druva Food” pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks.

Viens no veidiem, kā uzņēmums iepriecina savus klientus ir saldējuma dāvināšana apmaiņā pret Rīgas iedzīvotāju un viesu smaidiem. Katrs no smaidīgajiem saldējuma saņēmējiem tiek nofotografēts un labākās bildes tiek izvietotas Druvas saldējuma sociālajos tīklos – Draugiem.lv un Facebook.lv, kur lapu apmeklētājiem ir iespēja vērtēt vissmaidīgāko dalībnieku. Dalībnieks, kas saņem vislielākās simpātijas, laimē “Druvas saldējuma komplektu.

Pie liela daudzuma saldējuma var tikt, piedaloties akcijā „Mans svētku saldējums”, kur iedzīvotājiem ir iespēja iesūtīt fotogrāfiju ar savu svētku saldējumu, laimējot veselu maisu ar dažādiem Druvas saldējumiem.

Tāpat tiek rīkotas vēl divas akcijas – viena kopā ar Rietumu Radio, kur var iesūtīt radio dziesmiņu (2-4 rindas) par "Druvas saldējumu" un laimēt kasti gardā saldējuma, otra – iesūtot fotogrāfiju, kurā tiek attēlota dziedāšana ar Druvas saldējumu, laimēt divas biļetes uz galvaspilsētas centrālo notikumu - festivālu Pestivals.

Konkursi norisinās visu vasaras periodu, sākot no maija un līdz pat augusta beigām.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: cigoriņu saldējums, Druva Food, Druvas saldējums, garšīgs saldējums, krējuma saldējums, piena saldējums, plombīra saldējums, plombīrs, saldējums no īsta piena, šokolādes saldējums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats