26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Uzņēmējus mudina apzināties darba riskus
Uzņēmējus mudina apzināties darba riskus
Autors: Apollo.lv / 17. jūnijs 2013, 14:48
Lai mudinātu uzņēmējus apzināt darba vides riskus un meklēt iespējamos risinājumus, Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) pagājušajā nedēļā Rēzeknē turpināja jau pērn aizsākto diskusiju par  darba drošību, iepazīstinot reģiona uzņēmējus un darba aizsardzības speciālistus ar bezmaksas programmu darba risku apzināšanai www.darbariski.lv medijiem pavēstīja programmas izstrādātāji.


Līdzīga prezentācija Latgales uzņēmējiem un darba aizsardzības speciālistiem notika jau pirms gada Daugavpilī, kad programma tika prezentēta pirmo reizi. "Šoreiz jāsecina, ka www.darbariski.lv daudzos uzņēmumos jau kļuvusi par līdzekli ikdienas darbā, kas var tikt vērtēts kā pozitīvs signāls ceļā uz sociāli atbildīgu uzņēmējdarbību. Diskusijas dalībniekus īpaši interesēja jautājums par programmas pieejamību pēc ES projekta beigām, kura ietvaros tā izstrādāta," skaidroja programmas izstrādātāji.

Programma ikvienam darba devējam, viņa deleģētam darba aizsardzības speciālistam, kā arī uzņēmuma darbiniekiem bez maksas pieejama interneta vietnē www.darbariski.lv, kur, ievadot informāciju par konkrētās darba vietas specifiku un nodarbināto pienākumiem, var saņemt uzņēmuma darba risku vērtējumu. Balstoties uz to, iespējams veidot darba aizsardzības pasākumu plānu, fiksējot risku mazināšanai veicamos pasākumus, atbildīgās personas un termiņus. 




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: darbariski.lv, LDDK

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats