26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Eksprezidents Ulmanis: Sudraba ap sevi pulcē spēcīgu komandu
Eksprezidents Ulmanis: Sudraba ap sevi pulcē spēcīgu komandu
Autors: Apollo.lv / 14. jūnijs 2013, 12:14
Bijusī ilggadējā valsts kontroliere Inguna Sudraba ap sevi pulcē spēcīgu komandu, intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» pavēstīja eksprezidents Guntis Ulmanis.


«Cik man zināms, šī grupa veidojas jau labi sen, un šai grupai ir daudzas programmatiskas iestrādes. [Pašlaik nav zināms], vai viņi to pārvērtīs tikai par hobiju vai arī par nopietnu politisku darbību partiju līmenī,» sacīja Ulmanis.

Ulmanis tāpat atzina, ka Sudrabas komanda esot spēcīga, taču neesot pietiekoši uzņēmīga.

«Cik man zināms, Ingunai Sudrabai aiz muguras ir spēcīga komanda, bet šī komanda nav pietiekoši uzņēmīga. Diemžēl viņi meklē kļūdas un problēmas, kāpēc [kaut ko] neizdarīt, bet nemeklē, kā kaut ko varētu izdarīt,» sacīja Ulmanis.

Sudraba ir neizpratnē par Ulmaņa teikto un nesaprot, «kā eksprezidentam varēja ienākt galvā šāda doma». Radio «Baltkom» Sudraba piektdienas rītā uzsvērusi, ka nekādas komandas viņai nav, un politikā arī viņa iet negrasās.

«Es neveidoju nekādu komandu. Dīvaini, kāpēc viņš [Ulmanis] tā runā. Vēl vakar mēs ar viņu tikāmies kādā pasākumā, un viņš man jautāja, vai es piedalīšoties [Saeimas] vēlēšanās. Es atbildēju, ka nepiedalīšos, un man šajā sakarā nav nekādu nodomu,» sacīja Sudraba.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Guntis Ulmanis, Inguna Sudraba

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats