24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Vanšu tilta margu krāsošana izmaksās 50 tūkstošus latu
Vanšu tilta margu krāsošana izmaksās 50 tūkstošus latu
Autors: Apollo.lv / 7. maijs 2013, 12:29
Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja šodien piešķīra gandrīz 50 tūkstošus latu Vanšu tilta margu krāsošanai Daugavas lejteces pusē. Satiksmes departaments sagatavoja margu krāsošanas tāmi par 49 793 latiem pēc veloceliņa Centrs - Imanta apsekošanas šī gada 22.aprīlī, kad pašvaldības amatpersonas konstatēja margu slikto stāvokli.


Margas krāsos tikai vienā tilta pusē, kurā iezīmēts gājēju un velosipēdu celiņš, kas ved uz tilta malā topošo atpūtas vietu Ķīpsalā. Departamenta speciālisti komitejas deputātiem skaidroja, ka šajā pusē margas ir apsūbējušas un bojātas vairāk, tādēļ, ka, visticamāk, tās ietekmē valdošie vēji no jūras puses. Krāsošanas darbus plānots pabeigt šī mēneša laikā.

Savukārt 1756 latu tika atvēlēti zilas krāsas velo simbolu uzklāšanai Elizabetes ielas posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Dzirnavu ielas posmā no Marijas ielas līdz Tērbatas ielai un Lāčplēša ielas posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Skolas ielai.

Komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks atgādina, ka šis ir pilotprojekts, ar kuru pašvaldība mudina autovadītājus uzlabot attieksmi pret velobraucējiem: «Ja redzēsim, ka šādas joslas veicina automašīnu vadītāju un velosipēdistu savstarpēju sapratni, tādas pakāpeniski tiks izveidotas uz citām centra, kā arī maģistrālajām ielām.»



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Krāsošana, Rīga, Vanšu tilts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats