28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Jau drīzumā gaidāma nākamā Latvijas politiķiem neglaimojošā avīze
Jau drīzumā gaidāma nākamā Latvijas politiķiem neglaimojošā avīze
Autors: Apollo.lv / 4. aprīlis 2013, 10:15
Nākamā žurnālista Lato Lapsas brāļa izdotā avīze «Pietiek!» tiks izdota jau aprīļa beigās nepilna miljona eksemplāru tirāžā, informē portāls «Pietiek.com».



Portāls norāda, ka pašlaik notiek pēdējo publikāciju sagatavošana jaunajai avīzei, kura tāpat kā iepriekšējā - «Vienotība, pietiek!» - dos iespēju visiem Latvijas iedzīvotājiem iepazīties ar nepatīkamiem un neglaimojošiem faktiem par Latvijas politiķiem.

Jau ap 20. aprīli avīzi paredzēts nodot tipogrāfijai, pēc tam avīzes izplatīšana visā Latvijā sāksies jau dažu nākamo dienu laikā.

Pagaidām netiek atklāts, kurai no partijām avīze tiks veltīta, taču noprotams, ka tā būs veltīta Saskaņas centram, jo portāla izplatītajā paziņojumā medijiem norādīts, ka «noteikti gandarīti varēs justies visi tie cilvēki un uzņēmumi, kuri klaigāšanas vietā ziedoja avīzes «Saskaņieši, pietiek!» iznākšanai.

Jau ziņots, ka marta sākumā Latvijas iedzīvotāju pastkastītēs, galvenokārt reģionos, nonāca bezmaksas avīze, kurā bija publicēti kritiski raksti par partiju «Vienotība» un tās pārstāvjiem.

Masu informācijas līdzekļa «Vienotība, pietiek!» tirāža bija 960 000 eksemplāru, bet tā izdevējs ir SIA «FOX Communications», kura īpašnieks ir žurnālista Lato Lapsas brālis - Endo Lapsa.

Izdevumā ir izmantoti vairāki raksti, kuri iepriekš publicēti arī portālā «Pietiek.com», kā arī norādīta saite uz šo izdevumu.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Lato Lapsa, pietiek.com, vēlēšanas, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats