25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Iedzīvotāji saņem paziņojumus par pašvaldību vēlēšanām
Iedzīvotāji saņem paziņojumus par pašvaldību vēlēšanām
Autors: NRA.lv / 22. marts 2013, 14:34
Šodien tiks pabeigta paziņojumu par pašvaldību vēlēšanām izsūtīšana vēlētājiem. Par to informē Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Iedzīvotāju reģistra departamenta direktors Uldis Apsītis. Ar paziņojumu starpniecību vēlētāji tiks informēti, kurā vēlēšanu iecirknī ir reģistrēti vēlēšanām, kā arī saņems svarīgāko informāciju par balsošanas kārtību.


Pavisam PMLP ir sagatavojusi un vēlētājiem nosūtīs 1 463 002 vēstules. Paziņojumi tiks izsūtīti visiem vēlētājiem, kuriem ir spēkā esoša dzīvesvietas deklarācija kādā no Latvijas pašvaldībām.

Savukārt tie vēlētāji, kuri kādu iemeslu dēļ paziņojumus šajā nedēļā vai nākamās nedēļas laikā nesaņems, tiek aicināti laikus noskaidrot savu vēlēšanu iecirkni. To var izdarīt tiešsaistē PMLP mājaslapā www.pmlp.gov.lv vai zvanot uz Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) uzziņu tālruni 67049999. Tālrunis strādā katru dienu, arī brīvdienās un svētku dienās, no pulksten 8.00 līdz 20.00.

Kārtējās pašvaldību vēlēšanas Latvijā notiks šā gada 1.jūnijā. Vēlēšanu iecirkņi balsošanai būs atvērti no pulksten 7.00 līdz 22.00. Pašvaldību vēlēšanās būs arī iespēja nobalsot iepriekš. Iepriekšējā balsošana notiks trīs dienas pirms vēlēšanām – 29., 30. un 31.maijā. Lai nobalsotu, vēlētājam nepieciešams derīgs personu apliecinošs dokuments – pase vai personas apliecība.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Centrālā vēlēšanu komisija, pašvaldību vēlēšanas, PMLP, vēlēšanas

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats