25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kozlovskis atvainojas par troksni 16.marta pasākumos
Kozlovskis atvainojas par troksni 16.marta pasākumos
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 21. marts 2013, 15:32
Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis atvainojas tiem, kuriem 16.marta pasākumos pie Brīvības pieminekļa traucēja īstenot mērķus, kuru dēļ viņi bija todien ieradušies pie pieminekļa.



Kozlovskis, kurš ceturtdien tikās ar "Saskaņas centra" deputātiem, pēc šīs tikšanās žurnālistiem norādīja, ka troksnis, kas tika atskaņots, protams, aizvainojis cilvēkus un bija traucējošs, tādēļ viņš atvainojas tiem, kuriem tas bija traucējis mērķu īstenošanā un likās aizvainojošs. 

Iepriekš Nacionālā apvienība paziņoja, ka, saistībā ar 16.marta notikumiem pie Brīvības pieminekļa, ir nolemts prasīt Kozlovska demisiju.

Nacionālā apvienība pārmet Ķuzim policistu darbu pie Brīvības pieminekļa 16.martā, norādot, ka policijas darbinieki nav spējuši nodrošināt netraucētu pasākuma norisi.

Vienlaikus ar leģionāru atceres pasākumiem pie Brīvības pieminekļa notika arī viņu pretinieku protests, kura laikā tika atskaņota skaļa mūzika un sirēnu skaņas. Apklusināt sirēnu skaņas mēģinot nokļūt pie protestētājiem, gribēja vairāki Nacionālās apvienības deputāti, tomēr policijas darbinieki viņiem to neļāva.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: 16.marts, Nacionālā apvienība, Rihards Kozlovskis, Saskaņas centrs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats