24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » "Apvienība pret nacismu" iesniegusi policijā iesniegumu pret NA deputātiem un "Daugavas Vanagiem"
"Apvienība pret nacismu" iesniegusi policijā iesniegumu pret NA deputātiem un "Daugavas Vanagiem"
Autors: NRA.lv / 18. marts 2013, 10:56
Apvienība pret nacismu iesniegusi Valsts Policijā iesniegumu par LR Saeimas Nacionālās Apvienības deputātu Raivja Dzintara, Jāņa Dombravas un Imanta Parādnieka rīcību un organizācijas "Daugavas Vanagi" rīcību bojājot biedrības aparatūru, bojājot sēru vainagu nacisma upuriem, traucējot sapulci un naida kurināšanu Apvienības pret nacismu pasākuma laikā.



Apvienība pret nacismu uzskata ka šie deputāti ir Latvijas nodevēji un ir nodevuši Latvijas Valsti un lauzuši Latvijas Saeimas deputāta zvērestu, būt uzticami Latvijas Valstij un slavina pret-valstisku ideoloģija, kas saistīta ar Latvijas okupāciju 1941.gadā un kā Latvijas pilsoņiem ir jānoliek LR Saeimas deputāta mandāts.

Apvienības pret nacismu vadītājs ir uzrakstījis iesniegumu pret iespējamo NA biedra rīcību par miesas bojājumu izdarīšanu pret Jāni Kuzinu 16.marta pasākumu laikā, kad NA iespējojamais biedrs uzbruka biedrības vadītājam.

Apvienība pret Nacismu izsaka lielu pateicību Valsts Policijai, Iekšlietu Ministrijai un Rīgas Domes Pašvaldības policijai par operatīvu kārtības uzturēšanu un labu darbu miera uzturēšanā 16.martā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: 16.marts, Apvienība pret nacismu, Daugavas Vanagi, Imants Parādnieks, Jānis Dombrava, Nacionālā apvienība, Raivis Dzintars

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats