25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Rīdziniekiem februārī par siltumu būs jāmaksā mazāk
Rīdziniekiem februārī par siltumu būs jāmaksā mazāk
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 11. februāris 2013, 10:50
Siltums no 1.februāra rīdziniekiem maksās par 4,4% lētāk, nekā janvārī jeb 42,81 latu par megavatstundu (Ls/MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), pavēstīja Rīgas siltumapgādes uzņēmumā “Rīgas siltums”.


Tāpat siltuma cena kļūs mazāka arī martā un aprīlī, kas tas notiks pateicoties samazinātajai dabasgāzes tirdzniecības cenai februārī, kā arī prognozēm nākamajiem diviem mēnešiem, informēja “Rīgas siltumā”.

Kā atgādināja uzņēmumā – Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā ir iesniegts jaunais siltumenerģijas tarifu projekts, kas nākotnē paredz siltuma cenas samazinājumu vēl par 3%.  Šādas izmaiņas skaidrojamas ar siltumapgādes sistēmas modernizāciju, izbūvējot biokurināmā siltumcentrāles "Ziepniekkalns" un "Zasulauks", kuru darbību uzsākšana palīdzēs samazināt maksu par siltumu.

Pēc “Rīgas siltuma” sniegtās informācijas, siltumenerģijas cena februārī, martā un aprīlī noteikta, pamatojoties uz “Latvijas gāze” šā gada 8.februārī publicēto paziņojumu Latvijas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” par dabasgāzes tirdzniecības gala tarifiem februārī un prognozēm martā un aprīlī.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apkure, Rīgas siltums, tarifi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats