20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » NA būtu gatava uzņemties atbildību par satiksmes ministra amatu
NA būtu gatava uzņemties atbildību par satiksmes ministra amatu
Autors: Apollo.lv / 15. janvāris 2013, 10:09
Nacionālā apvienība (NA) būtu gatava uzņemties atbildību par satiksmes ministra amatu.


To LNT raidījumam «900 sekundes» otrdienas rītā apliecināja NA līderis Raivis Dzintars.

«Varu apliecināt - ja šāda iespēja rastos, NA arī šīs Saeimas laikā uzņemtos atbildību vēl par kādu nozari,» sacīja Dzintars.

Uz jautājumu, vai tuvākajā laikā NA gatava par šo tematu runāt detalizētāk, Dzintars atbildēja: «Ir jāsagaida lēmums, bet mēs esam runājuši un noteikti runāsim ar premjeru [Valdi Dombrovski (V)] par to, ka NA labprāt pieteiktu šādu interesi,» sacīja Dzintars, norādot, ka uzņemties tiešu atbildību par satiksmes ministra amatu NA būtu «goda jautājums».

Uz jautājumu, kā Dzintars vērtē Roņa darbu, viņš atbildēja, ka NA nevar pozitīvi vērtēt ministra darbu politisku uzskatu atšķirību dēļ, tāpat arī gadījums ar algu nesamērīgu palielināšanu Satiksmes ministrijas pārvaldītās iestādēs nav notikums, kas būtu vērtējams kā laba darba rezultāts. Dzintars atzina, ka redz lietas, ko Satiksmes ministrijā varētu mainīt.

Portāls «pietiek.com» pirmdien rakstīja, ka politikas kuluāros izskan, ka satiksmes ministra krēsla atbrīvošanos nelaidīs garām NA, kurai ar 14 deputātu vietām Saeimā ir tikai divi ministru portfeļi, kamēr Reformu partijai (RP) ar 16 deputātiem - veseli pieci portfeļi. Tomēr nav skaidrs, vai apstākļos, kad uz SM vadību pretendē gan olšteinieši, gan pati «Vienotība», šīs NA ambīcijas tiks apmierinātas, bet tas savukārt var novest pie citu ministru portfeļu pārdales uz RP rēķina. Tādēļ kopš aizvadītās nedēļas, kad apstiprinājās ziņas par Roņa demisijas plāniem, koalīcijā valda nervozitāte.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Nacionālā apvienība, Raivis Dzintars, Satiksmes ministrija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats