28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Vienotībai ir kandidāte valsts kontrolieres amatam
Vienotībai ir kandidāte valsts kontrolieres amatam
Autors: Apollo.lv / 7. janvāris 2013, 16:49
Partija «Vienotība» šodien koalīcijas partneriem kā valsts kontroliera amata kandidāti piedāvās bijušo auditorfirmas «Rodl&Partner» partneri Ivetu Rutkovsku, ziņo portāls «pietiek.com»


Valsts kontroliera amatam Rutkovsku esot personiski uzrunājis premjers Valdis Dombrovskis (V), to portālam esot apstiprinājusi pati auditore, kurai pirmdienas rītā bijusi saruna ar premjeru.

Citus komentārus Rutkovska neesot gatava sniegt līdz pirmdienas vakaram.

Aģentūra LETA ziņo, ka vēl piektdien premjers, taujāts par iespējamām kandidatūrām valsts kontroliera amatam, aģentūrai tās nenosauca, vien norādīja, ka šo jautājumu varētu komentēt pēc koalīcijas padomes sēdes. Arī citi «Vienotības» pārstāvji - gan frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis, gan viņa vietnieks Edvards Smiltēns - izvairījās nosaukt iespējamos kandidātus.

Arī citu partiju politiķi aģentūrai LETA nevēlējās atklāt valsts kontroliera amata kandidātus vai arī norādīja, ka šis jautājums vēl neesot izlemts.

Kā ziņots, valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas amata pilnvaras beidzas janvāra otrajā pusē. Valsts kontroliera kandidatūras deputāti parlamentā varēs iesniegt līdz 8.janvārim, bet balsojums Saeimā paredzēts 17.janvārī.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Iveta Rutkovska, Rodl&Partner, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats