19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Cilvēki laicīgi reģistrējas ātrā kredīta saņemšanai
Cilvēki laicīgi reģistrējas ātrā kredīta saņemšanai
Autors: BNA / 30. oktobris 2012, 13:01
Strauji pieaug reģistrāciju skaits Ātrais SMS Kredīts (Ātrais.lv) aizdevuma saņemšanai, sastādot jau aptuveni 100 jaunas reģistrācijas dienā. Tas norāda, ka cilvēki apzinās ātro kredītu ņemšanas kārtību, kas ļauj nekavējoties saņemt aizdevumu tikai tad, ja cilvēks iepriekš ir reģistrējies sistēmā.

Reģistrāciju skaita pieaugums novērojams pēc īpašā piedāvājuma trīs “Laimīgās dienas” izstrādāšanas. Daudz interesentu novērtējuši iespēju aizņemties naudas summu līdz 300 latiem uz trīs dienām, nemaksājot komisijas naudu vai papildus procentus.

“Ideja par šāda īpaša kreditēšanas pakalpojuma izveidi radās, jo nereti nākas saskarties ar iedzīvotāju interesi par nelielu aizdevumu uz pāris dienām un šķiet negodīgi prasīt par to papildus uzcenojumu, ja jau pēc dažām dienām nauda tiek atmaksāta. Domājam, ka cilvēki izmantos šo iespēju, lai veiktu steidzamus pirkumus vai norēķinātos par komunālajiem pakalpojumiem gadījumos, kad alga vai citi ienākumi gaidāmi pēc dažām dienām,” atzīmē  „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

“Trīs Laimīgās dienas”, kā šo iespēju nodēvējis Ātrais SMS Kredīts un kuru laikā iespējams aizņemties bez komisijas maksas un procentiem, katram iedzīvotajam pieejamas arī atkārtoti un viņam izdevīga laikā, atkarībā no vajadzības vai plānoto ienākumu grafika.

“Iedzīvotāji seko līdzi aktualitātēm un ir informēti par ātro īstermiņa kredītu ņemšanas noteikumiem. Lai paši sev nodrošinātu iespēju naudu aizņemties ar vienas īsziņas starpniecību, aicinām cilvēkus laikus reģistrēties sistēmā, norādot savus datus. Tas dod pārliecību, ka atrodoties ārvalstīs vai laukos, kādā pasākumā vai veikalā, būs iespēja nekavējoties pieteikties kredītam” skaidro Maija Miesniece.

Reģistrējoties ātro kredītu saņemšanai, pat ja aizņēmumu uzreiz neplāno ņemt, dod iespēju nodrošināties – lai pēkšņas naudas nepieciešamības gadījumā varētu ātri, bez aizkavēšanās no jebkuras vietas Latvijā vai esot ārvalstīs aizņemties naudu pirkumu vai maksājumu izdarīšanai.

Lai nebūtu jāsaskaras ar nepatīkamiem pārsteigumiem, kad izšķirošos momentos atklājas, ka kontā vairs nav naudas un arī internets vai banka nav pieejams, “Ātrais SMS kredīts” aicina cilvēkus reģistrēties laikus.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 300 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu. Tas padara aizņemšanās un naudas atmaksas procesu ātru, ērtu un piemērotu aizņemtiem un aktīviem cilvēkiem, kas nevar tērēt laiku stāvēšanai rindās vai formalitāšu kārtošanai. 


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aizdevums, aizdevums internetā, aizdod naudu, aizdod naudu bez ķīlas, aizņemties, aizņemties naudu, ātrais kredīts, ātrais kredīts internetā, Ātrais SMS kredīts, ātrie kredīti, atrie naudas aizdevumi, ātrs aizņemums, Iespēju Kredīts, izdevīgs aizdevums, kredita aizdevumi, kredītdevēji, kredīti, kredīti internetā, Nordic Finance

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats