16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Sabiedrība » Sākoties mācību gadam, pieaudzis pieprasījums pēc īstermiņa kredītiem
Sākoties mācību gadam, pieaudzis pieprasījums pēc īstermiņa kredītiem
Autors: BNA / 14. septembris 2012, 11:48
Augustā un septembra sākumā pieaudzis ņemto ātro, īstermiņa kredītu skaits, kas skaidrojams ar jaunā mācību gada sākumu, liecina “Ātrā SMS kredīta” apkopotie dati. 


Jaunais mācību gads un rudens sezonas sākums nāk ar papildus izdevumiem, kas saistīti ar bērnu sagatavošanu skolas gaitām, grāmatu, burtnīcu un citu skolas preču iegādi, kā arī studiju uzsākšanu, kas prasa papildus izdevumus. Ātrais kredīts nereti šādos gadījumos noder, lai nodrošinātu nepieciešamo preču iegādi.

“Septembrī ik gadu pieaug pieprasījums pēc nelieliem kredītiem un tos galvenokārt ņem studenti, kuriem nepieciešams iegādāties datoru vai citas studijām nepieciešamās lietas un segtu daļu studiju maksas, kā arī ģimenes cilvēki ar skolas vecuma bērniem. Tāpat rudens sezonā kredīti tiek ņemti, lai sagatavotos aukstākam laikam – iegādātos apģērbu vai apavus – tādēļ prognozējams, ka arī septembra beigās un oktobrī ņemto kredītu skaits būs augsts,” atzīst „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 250 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu. Tas padara aizņemšanās un naudas atmaksas procesu ātru, ērtu un piemērotu aizņemtiem un aktīviem cilvēkiem, kas nevar tērēt laiku stāvēšanai rindās vai formalitāšu kārtošanai.

Plašāku informāciju par Ātro SMS kredītu un tā perspektīvām iespējams iegūt šeit:http://www.atrais.lv. Lielāka apjoma kredītu saņemšanai – virs 300 LVL – iespējams reģistrēties Iespēju kredītam http://www.iespejukredits.lv/.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aizdevums, aizdevums internetā, aizdod naudu, aizdod naudu bez ķīlas, aizņemties, aizņemties naudu, ātrais kredīts, ātrais kredīts internetā, Ātrais SMS kredīts, ātrie kredīti, atrie naudas aizdevumi, ātrs aizņemums, Iespēju Kredīts, izdevīgs aizdevums, kredita aizdevumi, kredītdevēji, kredīti, kredīti internetā, Nordic Finance

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats