20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Puse Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju neatbalsta partijas PCTVL ierosinātos grozījumus Pilsonības likumā
Puse Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju neatbalsta partijas PCTVL ierosinātos grozījumus Pilsonības likumā
Autors: BNA / 12. septembris 2012, 11:07
Vairākas partijas un amatpersonas ir paudušas viedokli, ka Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) būtu jāizvērtē, vai partijas Par cilvēku tiesībām vienotā Latvijā (PCTVL) iesniegtie grozījumi „Pilsonības likumā” atbilst Satversmei un vai tie būtu nododami tautas nobalsošanai.


Puse (51%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem neatbalsta partijas PCTVL ierosinātos grozījumus „Pilsonības likumā” (38% - noteikti nē; 13% - drīzāk nē). To atklāj pētījumu aģentūras TNS sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu 900 sekundes, septembrī veiktais pētījums.

Pretējās domās ir trešā daļa (31%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem, kuri atbalsta partijas PCTVL ierosinātos grozījumus „Pilsonības likumā” (15% - noteikti jā; 16% - drīzāk jā).

Piektajai daļai (18%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem nav  konkrēta viedokļa par partijas PCTVL ierosinātajiem grozījumiem „Pilsonības likumā”.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: grozījumi pilsonības likumā, PCTVL, Pilsonības likums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats