28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ušakovs atklās Eiropas kultūras galvaspilsētas informatīvo centru Esplanāde 2014
Ušakovs atklās Eiropas kultūras galvaspilsētas informatīvo centru Esplanāde 2014
Autors: NRA.lv / 15. augusts 2012, 18:53
Ceturtdien, 16.augustā, plkst. 16.00 Esplanādē Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs atklās Eiropas kultūras galvaspilsētas radoši informatīvo telpu "Esplanāde 2014". Pasākumā piedalīsies arī kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende, nodibinājuma "Rīga 2014" valdes locekle Diāna Čivle un biznesa kluba "20:14" pārstāvji.


"Esplanāde 2014" sāks darboties piektdien, 17.augustā plkst. 12.00. Tā būs atvērta katru dienu līdz 20.septembrim. Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotāji iecerējuši to izveidot kā brīvi pieejamu telpu, kurā notiks radošās darbnīcas, filmu vakari un tiks prezentēti "Rīga 2014" kultūras projekti. Esplanādē darbosies informācijas centrs un pilsētas sarunu "apaļais galds".

Biznesa klubā "20:14" apvienojušies Latvijas vadošo uzņēmumu vadītāji, lai uzzinātu par Eiropas kultūras galvaspilsētas gada jaunumiem. Kluba tikšanās reizē "Rīga 2014" iepazīstinās ar pirmo lielo sadarbības partneri. Par pasākuma muzikālo noskaņu rūpēsies vokālā grupa "Latvian Voices", kas ar pasaules koru čempionu titulu ir atgriezusies no ASV. Tāpat notiks spēles "Ceļam Rīgu" prezentācija - šī spēle iecerēta kā iespēja ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim izveidot savu ideālo pilsētu un to iemūžināt fotogrāfijā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Diāna Čivle, Esplanāde 2014, Nils Ušakovs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats