24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ušakovs: Vienotības mēģinājumi izmantot pilsētas svētkus politiskai reklāmai izraisa nožēlu
Ušakovs: Vienotības mēģinājumi izmantot pilsētas svētkus politiskai reklāmai izraisa nožēlu
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 9. augusts 2012, 17:53
“Vienotības” mēģinājumi izmantot Rīgas pilsētas svētkus šauri savai politiskai reklāmai izraisa nožēlu, šodien paziņoja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs: “Visu šo pēdējo dienu laikā “Vienotības” pārstāvji burtiski terorizē domes darbiniekus. Partijas pārstāvji pieprasa, lai no iepriekš saskaņotām norises vietām tiktu padzīti svētku dalībnieki, proti, ielu muzikanti. Un attiecīgajā vietā tiktu piešķirta atļauja uzstādīt “Vienotības” reklāmas telti, lai nodarbotos ar politisko reklāmu”.


“Pirmkārt, negrasāmies politiskas reklāmas dēļ mainīt svētku programmu un likt iet prom cilvēkiem, kuri ir plānojuši šajā vietā strādāt un sniegt priekšnesumus rīdziniekiem un Rīgas viesiem. Otrkārt, vēlme nodarboties ar politisku reklāmu svētku laikā ir visai dīvaina. Nav nevienas citas partijas, izņemot "Vienotību", kas mēģinātu rīdzinieku svētkus izmantot kā politisko skatuvi. Svētku būtība ir atpūsties, nevis klausīties partejiskus lozungus. Ko vēl “Vienotība”, radoši pieejot šim procesam, izdomās nākotnē - dalīt skrejlapas Līgo svētkos, skandēt politiskas runas Dziesmu svētku laikā, runāt par savu partiju Jaunajā gadā?” saka domes priekšsēdētājs.

Mērs ir aicinājis “Vienotību” netraucēt Rīgas domes darbiniekiem veikt savus tiešos pienākumus un gatavoties rīdzinieku svētkiem.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Nils Ušakovs, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats