20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ameriks: Rīgas ūdenstilpnes tiek stingri kontrolētas
Ameriks: Rīgas ūdenstilpnes tiek stingri kontrolētas
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 23. jūlijs 2012, 18:25
Šodien Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks kopā ar Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētāju Daini Turlo un Rīgas pilsētas izpilddirektoru Juri Radzeviču, piedaloties Rīgas Pašvaldības policijas reidā, secināja, ka drošība galvaspilsētas ūdeņos ir palielinājusies un kontrole pastiprinājusies.


„Drošība un kārtība ūdenstilpnēs ir un būs viena no Rīgas domes prioritātēm līdztekus drošībai pilsētas ielās, māju pagalmos, skolās un bērnudārzos. Pašvaldības policijas klātbūtne un kontrole nodrošina, lai uz ūdeņiem nevaldītu patvaļa, huligāni un maluzvejnieki”, uzsver Rīgas vicemērs Andris Ameriks.

Rīgas Pašvaldības policija galvaspilsētas ūdenstilpnēs pārbauda vai peldlīdzekļu vadītājiem ir tiesības, vai tie nebrauc reibumā, vai tiek ievēroti visi nepieciešamie drošības nosacījumi, kā arī cīnās ar maluzvejniekiem - šogad vien izņemti tīkli vairāk nekā piecu kilometru garumā. Un, protams, tiek uzraudzīti arī pārgalvīgie peldētāji.

"Pašvaldības policijas dod rezultātus - ne šogad, ne pērn vietās, kur strādā policija nav noslīcis neviens cilvēks", uzsver Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais.

Patlaban neatrisināts drošības jautājums ir Rīgas brīvostas ūdeņos. Rīgas dome rosinās, lai arī Ostas policijai tiek piešķirtas tiesības kontrolēt un sodīt gan pārgalvīgos peldlīdzekļu vadītājus, gan maluzvejniekus.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Ameriks, Dainis Turlais, ūdens tilpnes

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats