20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Tiek gatavota Vilka aiziešana no KNAB
Tiek gatavota Vilka aiziešana no KNAB
Autors: Apollo.lv / 16. maijs 2012, 17:52
Tiek gatavota ilggadējā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka vietnieka Alvja Vilka nomaiņa, trešdien ziņo portāls «pietiek.com».


Avoti KNAB portālam apliecinājuši, ka jau šovasar Vilks pametīs darbu birojā, lai ieņemtu labāk apmaksātu un «mierīgāku» posteni valsts akciju sabiedrībā «Latvijas Gaisa satiksme».

Vilks KNAB strādā kopš 2003. gada, kad kļuva par biroja Valsts amatpersonu interešu konfliktu nodaļas vadītāju, pēc tam par KNAB priekšnieka vietnieku izglītības jautājumos, bet 2004. gadā viņš kļuva par biroja priekšnieka vietnieku korupcijas novēršanas jautājumos, raksta Apollo.lv.

Portāls norāda, ka pagaidām nav zināms, kādi ir patiesie iemesli Vilka nomaiņai, taču, visticamākais, publiski tie tiks saistīti ar ne tik daudz profesionāliem, cik ar materiāliem apsvērumiem - viņa paša vēlmi ieņemt «mierīgāku» un arī labāk apmaksātu darbu.

Pamats šādai versijai ir: kopš «treknajiem gadiem» būtiski sarukuši Vilka ienākumi KNAB. Ja 2007. gadā viņš atalgojumā birojā saņēma gandrīz 30 tūkstošus latu, tad pērn saskaņā ar viņa amatpersonas deklarāciju – par aptuveni desmit tūkstošiem latu mazāk.

Kā Vilka jaunais postenis tiek nosaukta VAS «Latvijas Gaisa satiksme» juridiskās daļas vadītāja vieta, kas tiešām ir būtiski labāk apmaksāta un arī «mierīgāka».

Ne KNAB preses pārstāvis, ne pats Vilks pagaidām nav vēlējušies komentēt šīs ziņas.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Alvis Vilks, KNAB, Latvijas Gaisa satiksme

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats