25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Brigmanis: Zatleram jāatdod dzīvokļa un automašīnas atslēgas
Brigmanis: Zatleram jāatdod dzīvokļa un automašīnas atslēgas
Autors: Apollo.lv / 25. aprīlis 2012, 15:51
Reformu partijas līdera Valda Zatlera autoritāte pašlaik ir zema, taču Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis zina, kā to atgūt.


Laikrakstā «Neatkarīgā» viņš paudis viedokli, ka Zatleram no Saeimas tribīnes būtu jāpaziņo, ka atsakās no savas jaunās automašīnas, miesassargiem un dzīvokļa.

«No Saeimas tribīnes pateikt – godājamie deputāti, es šeit publiski nododu sava jaunā limuzīna atslēgas Saeimas spīkerei Solvitai Āboltiņai un atsakos no savām privilēģijām, kuras es uzskatu par nepareizām. Paldies tiem vīriem [miesassargiem], kas man te staigā līdzi pa Saeimu, bet man viņi vairs nav vajadzīgi. To es saku bez humora. Ar to arī pašreizējais prezidents Andris Bērziņš sāka, atsakoties no Jūrmalas rezidences, arī apsardze ir tāda neuzkrītošāka. Tās dzīvokļa atslēgas pie viena, kopā ar mašīnas atslēgām, būtu jānoliek. Nav jau viņam tie apstākļi tādi, ka uz ielas jādzīvo. Šādi Zatlera soļi prasās, jo tā būtu adekvāta reakcija uz tiem saukļiem un augsto morāles latiņu, kādu Zatlers ir vārdos uzlicis,» tā Brigmanis.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Augusts Brigmanis, Valdis Zatlers

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats