19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Lapsu nepārsteigtu, ja KNAB izdomās ķert zaķus sabiedriskajā transportā
Lapsu nepārsteigtu, ja KNAB izdomās ķert zaķus sabiedriskajā transportā
Autors: Apollo.lv / 18. aprīlis 2012, 17:01
Žurnālists Lato Lapsa, ironizējot par izskanējušo informāciju, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) plāno ķerties klāt pacientiem, kuri aploksnēs mediķiem dod pateicības, ieteica KNAB ķert arī «zaķus» sabiedriskajā transportā.


«Ir tāda sena latviešu anekdote, tiesa, ne visai politkorekta. Tajā vēstīts par čigānu, kuram ir liela ģimene. Viņa bērni visu dienu spēlējušies uz ielas un vakarā atnāk mājās netīri. Čigāns prasījis sievai - ko mums tagad darīt? Mazgāt šos vai taisīt jaunus? To pašu gribas teikt par jauno iniciatīvu. Ja paskatās uz visām biroja darbības sfērām, ir ļoti grūti atrast to, kur viņi tiktu galā ar pienākumiem - vai tā ir partiju finansēšana vai korupcijas jautājumi, vai vēl kaut kas,» intervijā radio «Baltkom 93,9» sacījis Lapsa, vēsta portāls «Mixnews.lv».

Tā vietā, lai piestrādātu pie pašreizējiem uzdevumiem un izpildītu savas funkcijas, KNAB nolemj, ka viņiem jādara vēl kaut kas, norādījis Lapsa.

Lapsa norādījis, ka viņu nepārsteigtu, ka KNAB drīz vēlēsies ķert bezbiļetniekus sabiedriskajos transportos, raksta Apollo.lv.


Diskusija par rakstu (0) , KNAB, Lato Lapsa

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats