25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Jūrmalas dome atbalsta sadarbības līguma slēgšanu par „Jaunā viļņa” norisi Jūrmalā
Jūrmalas dome atbalsta sadarbības līguma slēgšanu par „Jaunā viļņa” norisi Jūrmalā
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 8. marts 2012, 17:25
Šodien, 8. martā, Jūrmalas pilsētas domes sēdē tika nolemts slēgt sadarbības līgumu par starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” norisi Jūrmalas pilsētā un pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju Gati Truksni parakstīt sadarbības līgumu.


Trīspusējs līgums starp domi, konkursa organizētājiem un „Dzintaru koncertzāli” stājas spēkā ar nosacījumu, ka tiks saņemts apliecinājums no konkursa organizētājiem par to, ka „Jaunais vilnis” 2012. gadā notiks Jūrmalā. Sadarbības līgums ir jānoslēdz līdz 2012. gada 1. maijam. Cita starpā tas paredz domes līdzfinansējumu pasākuma rīkošanai, par kura apjomu pusēm jāvienojas atsevišķi, precizē reklāmas izvietošanas un biļešu tirdzniecības ekskluzīvās tiesības, kā arī citus pasākuma organizatoriskos jautājumus. 

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G. Truksnis atzīst, ka sadarbības līgums ir kā labas gribas žests, kas ieskicē pasākuma rīkošanā iesaistīto pušu darbības virzību. Pēc tā parakstīšanas tiks runāts arī par citiem ar konkursa rīkošanu saistītiem jautājumiem.

„Būtībā dome ir atbalstījusi to līguma redakciju, kuru konkursa rīkotāji bija nosūtījuši mums februāra sākumā. Neskatoties uz publiskajā telpā izskanējušiem viedokļiem, aizvadītā mēneša laikā esmu darījis visu, lai novērstu radušās neskaidrības un gan rakstiski, gan mutiski komunicējis ar konkursa organizētājiem. Gribu uzsvērt, ka situācijā, kad notika intensīvs, uz rezultāta sasniegšanu vērsts darbs, mana bijušā vietnieka Māra Dzenīša populistiskās aktivitātes ir nevis palīdzējušas, bet, tieši pretēji, traucējušas dialogam ar konkursa rīkotājiem,” uzsver G. Truksnis.

„Esmu gandarīts par panākto vienošanos ar konkursa „Jaunais Vilnis” organizētāju pārstāvjiem, jo šis pasākums bija un ir nozīmīgs ne tikai Jūrmalai. Ja konkurss šovasar notiks, tad ieguvēja būs gan Jūrmala, gan Latvijas ekonomika kopumā.”



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Gatis Truksnis, Jaunais vilnis, Jūrmala

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats