25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Šlesers: ja nepatīk «Jaunais vilnis», jāpanāk, lai Rīgā notiktu Oskaru ceremonija
Šlesers: ja nepatīk «Jaunais vilnis», jāpanāk, lai Rīgā notiktu Oskaru ceremonija
Autors: Apollo.lv / 8. marts 2012, 12:26
Bijušais politiķis Ainārs Šlesers ir sašutis par to, ka jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis» vairs nenotiks Jūrmalā.


Laikrakstam «Neatkarīgā» viņš paudis, ka «racionāli domājoši cilvēki šo konkursu uzskata par normālu biznesa projektu».

«Es saprotu, ka var nepatikt mūzika, ko tur spēlē, taču tas ir veiksmīgs biznesa pasākums, Latvijai tas ienes daudzmiljonu investīcijas. Tā ir nauda tiešā un netiešā veidā,» saka Šlesers.

Viņš atgādina, ka šis konkurss nodrošināja Jūrmalai 200 līdz 300 miljonus skatītāju. RTR to rāda daudzas reizes gadā ar atkārtojumiem. Šlesers uzskata, ka konkurss nodrošināja Jūrmalai tēlu, kas «bija jauns tēls, ne vairs padomju laika tēls».

«Ja kādam šis konkurss tik ļoti nepatīk, tad piedāvājiet kaut ko labāku! Panāciet, lūdzu, lai Rīgā katru gadu notiktu kāds pasaules pasākums – tāds kā Oskara piešķiršanas ceremonija, kur atbrauktu pasaules līmeņa zvaigznes, kuras varētu nomainīt šo «Jauno vilni»! Pateikt, ka šis konkurss ir slikts, nepiedāvājot ko labāku, ir lūzera filozofija. Taču diemžēl politikā daudzi pie tādas pieturas – noskaust citam, bet pašam neko neradīt,» tā Šlesers.

Šlesers uzskata, ka konkurss varētu notikt arī Vecrīgā, raksta Apollo.lv.

«Ir daudzas pilsētas – Vīne, Cīrihe, Zalcburga –, kur bieži notiek festivāli, tie notiek vecpilsētās, tos rāda televīzijā. Es iedomājos, ka, ja konkurss notiktu Vecrīgā, tā taču būtu iespēja uztaisīt pērli! Varētu izgaismot visas fasādes un jumtus ap Doma laukumu, parādīt, cik pilsēta ir skaista. Tas neko nemaksātu, bet kāds būtu ieguvums! Televīzijas kanālā RTR 30 sekundes maksā 30 tūkstošus, bet konkursu taču rāda stundām ilgi vairākas reizes gadā!» pauda Šlesers.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ainārs Šlesers, Jūrmala

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats