24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Silenieks domā, ka Repše var sarūpēt dažādus pārsteigumus
Silenieks domā, ka Repše var sarūpēt dažādus pārsteigumus
Autors: Apollo.lv / 5. marts 2012, 11:34
Viens no Zaļās partijas līderiem Viesturs Silenieks uzskata, ka no bijušā finanšu ministra Einara Repšes (V) var sagaidīt pārsteigumus, tostarp mēģinājumus sašķelt partiju «Vienotība».


«Man nav ticības šim projektam. Šie cilvēki [kuri izveidojuši jauno biedrību] nav ar labu slavu. Es teiktu – viņiem nav labas politiskās vilkmes. Tā emocionāli runājot, te īsti nekas nebūs,» sarunā Latvijas Radio pirmdienas rītā sacīja Silenieks.

Vienlaikus gan Silenieks norādīja, ka pieredze politikā viņam liek būt piesardzīgam, raksta Apollo.lv.

«Nevaru gan teikt, ka tas ir bezcerīgs projekts. Neviens no šiem cilvēkiem nav iesācējs politikā. Var būt dažādi brīnumi, arī partijas «Vienotība» šķelšana,» sacīja viņš.

Jautāts, vai jaunā biedrība nevarētu būt «Vienotības» projekts, Silenieks sacīja: «Tādā gadījumā – neveiksmīgs projekts».

Jau vēstīts, ka Repšes vadībā nodibināta biedrība «Latvijas attīstībai», kurā ir arī uzņēmēji Olafs Berķis un Valērijs Belokoņs. Bijušais politiķis Repše neizslēdz arī partijas izveidi.

Biedrības dibinātāju vidū bez Repšes, Berķa un Belokoņa ir arī «Vienotības» biedrs Rīgas domes deputāts Edgars Jaunups, no «Jaunā laika» izslēgtais Repšes līdzgaitnieks Dans Titavs, miljonāri Donāts Vaitaitis un Uldis Mierkalns, «Vienotības» priekšvēlēšanu kampaņas veidotājs Ainārs Ščipčinskis un aģentūras LETA valdes priekšsēdētāja vietnieks Agris Strautnieks, kā arī tiesību eksperte, bijusī Repšes padomniece Baiba Fromane.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Einars Repše, Viesturs Silenieks

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats