29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ušakovs sev netīkamajiem Krievijas opozicionāriem liedzis izmantot domes konferenču telpu
Ušakovs sev netīkamajiem Krievijas opozicionāriem liedzis izmantot domes konferenču telpu
Autors: NRA.lv / 22. februāris 2012, 14:32
Krievijas režīma opozicionāru Valērijas Novodvorskas un Konstantīna Borovoja vizīte Latvijā ir beigusies. Viņi mūsu valstī ieradās, atsaucoties biedrības “Demokrātiskie patrioti" aicinājumam un uzturējās mūsu valstī no 15. līdz 18.februārim.


"Saku visiem lielo paldies! Esmu patīkami pārsteigts par cilvēku, arī krievu valodā runājošo, lielo interesi, uzņēmēju atbalstu un mēdiju aktivitātēm saistībā ar šo vizīti", teic Rīgas domes DP frakcijas priekšsēdētājs Jānis Mārtiņš Skuja.

Viņš arī piebilst, ka, acīmredzot, Rīgas Domes vadība vēlreiz apliecinājusi savu uzticību Krievijas Vēstniecībai Latvijā un kaimiņvalsts izpratnei par demokrātiju: DP frakcijai tika liegts izmantot konferenču telpu preses konferences rīkošanai.

"Tas bija smieklīgi un pat bērnišķīgi - ja jau mūsu viesi pēc Ušakova sapratnes bija tikai multfilmu varoņi, kā viņš tos nosauca, tad, kādēļ tādas bailes no viņiem un kādēļ aizliegums izmantot konferenču telpu? Frakcijas telpu mums izmantot nevarēja aizliegt un galu galā preses konference notika tajā", saka deputāts Skuja.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Konstantīns Borovojs, Nils Ušakovs, Valērija Novodvorska

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats