19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Zatleram īsa atmiņa
Zatleram īsa atmiņa
Autors: NRA.lv / 21. februāris 2012, 17:21
Izrādās, ka īsa un mainīga ir ne vien politiķu atmiņa, bet arī vērtējumi, kuriem tiek pakļauti valstī notiekošie procesi un tajos iesaistītie cilvēki. 2007. gadā, kad Valdis Zatlers kļuva par koalīcijas spēku kandidātu Valsts prezidenta amatam, viņš ZZS pārstāvi Viesturu Silenieku sauca par patīkamu, jaunu cilvēku ar kuru veidojas labs kontakts.


Savukārt šobrīd, atbrīvojot V. Silenieku no Rigas brīvostas valdes locekļa amata, Zatlera Reformu partija paudusi, ka nespēj šim politiķim uzticēties un rast kopīgu valodu, raksta NRA.lv.

14. februārī valdība bez diskusijām no Rīgas brīvostas valdes locekļa amata atbrīvojusi savulaik Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) izvirzīto pārstāvi, opozīcijā esošās Zaļo un zemnieku savienības pārstāvi Viesturu Silenieku. Tāpat bez diskusijām un jautājumiem tika atbalstīta arī ministra Edmunda Sprūdža (ZRP) virzītā pretendente Inga Antāne.

Tiesa, vēl pirms dažiem gadiem ZRP līderis V. Zatlers interneta portālam delfi.lv ar sajūsmu klāstīja, ka tieši V. Silenieks viņam palīdzējis iejusties politiskajā vidē.

"Tajā brīdī, kad partijas mani izvirzīja, viņas atstāja mani vienu pašu. Paldies Dievam, vismaz šeit atradās Beļskis un Silenieks, savādāk es šeit staigātu kā tāds putns pa Saeimu, klaudzinātu un meklētu, kur kas ir. Saprotiet, no pirmās dienas Beļskis un Silenieks ir atvērtas personas, mēs esam šeit, mēs esam atvērti pret visiem, tas bija pirmais, ko izdarījām. Nekādas aizkulišu spēlītes, nekādi portāli, kur visi par viens otru var izpausties savās nepiepildītajās izpausmēs. Šeit nāk arī vienkārši cilvēki. Silenieks ir pilnīgi definēta persona. Tas, kāpēc viņu tur redzu – mēs ātri satikāmies, viņš bija gatavs to darīt. Man patīk, ka viņš ir jauns, man patīk, ka kontakts ar viņu ir ļoti patīkams, atvērts, viņam ir labas acis," 2007. gada maija nogalē stāstīja V. Zatlers.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Valdis Zatlers, Viesturs Silenieks

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats