20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » RD opozīcija: «Jaunajam vilnim» piemērotāks ir Uzvaras parks
RD opozīcija: «Jaunajam vilnim» piemērotāks ir Uzvaras parks
Autors: BNA / 9. februāris 2012, 17:28
Rīgas domes (RD) «Vienotības» deputāti kategoriski iebilst tam, ka festivāls «Jaunais vilnis» tiktu rīkots Vecrīgas sirdī - Doma laukumā, par to portālu «Bizness.lv» informēja «Vienotības» Rīgas nodaļas vadītājs Olafs Pulks.  


Viņš norādīja, ka «Vienotības» deputāti piekrīt tam, ka festivāls varētu norisināties Rīgā, tomēr uzskata, ka festivāla rīkošanai Rīgā ir citas, daudz piemērotākas vietas, piemēram, Uzvaras parks.

Deputāti apšauba Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) izteikumus, ka festivāla organizēšana atnesīs Rīgai pasaules slavu. «Tas ir «Saskaņas centra» un [Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka Andra [Amerika] partijas organizēts vēlēšanu kampaņas projekts par nodokļu maksātāju naudu», informē deputāti.

«Pagaidām informācijas aprite norisinās tikai publiskajā telpā, tomēr dīvaini, ka Ušakovs plāno nedēļas laikā izvērtēt piedāvājumu, kurš nemaz nav iesniegts. Iespējams, sakritības dēļ, runas par festivāla «Jaunais vilnis» organizēšanu sākušās īsi pirms gaidāma referenduma par krievu valodu kā otru valsts valodu», norāda deputāti.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jaunais Vilnis, Olafs Pulks, Uzvaras parks, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats