20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Labklājības ministriju pamet ilggadējais valsts sekretārs Ringolds Beinarovičs
Labklājības ministriju pamet ilggadējais valsts sekretārs Ringolds Beinarovičs
Autors: NRA.lv / 16. janvāris 2012, 17:38
Labklājības ministrijas (LM) valsts sekretārs Ringolds Beinarovičs šodien labklājības ministrei Ilzei Viņķelei iesniedzis iesniegumu par darba attiecību pārtraukšanu.


"Domāju, ka astoņi labklājības nozarē nostrādātie gadi ir pietiekami ilgs laiks, lai pieņemtu jaunus izaicinājumus un apliecinātu sevi citā virzienā. Jau pagājušā gada nogalē esmu saņēmis vairākus darba piedāvājumus, kurus šobrīd rūpīgi izvērtēju,” atzīst LM valsts sekretārs R. Beinarovičs.

R.Beinarovičs LM valsts sekretāra amatā ir kopš 2008. gada 25.februāra. No 2004. gada janvāra līdz 2008. gada februārim viņš bija Nodarbinātības valsts aģentūras direktors. No 1994. līdz 2004.gadam R.Beinarovičs strādājis izglītības sistēmā.

Labklājības ministre Ilze Viņķele, respektējot valsts sekretāra vēlmi atstāt amatu, norāda: „Es augstu vērtēju R.Beinaroviča paveikto, ilgus gadus strādājot labklājības nozarē. Arī smagajā ekonomiskās krīzes periodā, viņš ir spējis Labklājības ministriju vadīt atbildīgi un prasmīgi. Ņemot vērā, ka LM esam iecerējuši un uzsākuši būtiskas reformas, piemērotu kandidātu valsts sekretāra amatam ir nepieciešams atrast iespējami ātri. Sākotnēji ceram pieredzējušu un labu vadītāju atrast valsts pārvaldē strādājošo vidū, bet, ja tas neizdosies, protams, rīkosim konkursu.”

Rīkojumu par darba attiecību pārtraukšanu ar LM valsts sekretāru labklājības ministre virzīs izskatīšanai tuvākajā Ministru kabineta sēdē.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ilze Viņķele, Labklājības ministrija, Ringolds Beinarovičs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats