19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kosteņecka par mēģinājumu apturēt referendumu: arvien dziļāk brienam purvā
Kosteņecka par mēģinājumu apturēt referendumu: arvien dziļāk brienam purvā
Autors: Apollo.lv / 13. janvāris 2012, 12:08
Referenduma apturēšana būtu latviešu politiķu liela kļūda un slikts pakalpojums valstij, uzskata publiciste un Atmodas laika aktīviste Marina Kosteņecka.


Sarunā ar laikrakstu «Neatkarīgā» publiciste pauž pārliecību, ka visi trumpji nonāktu tieši pie Vladimira Lindermana, ja referendums nenotiks.

«Tālākajā perspektīvā – Eiropas Cilvēktiesību tiesā – Latvija viņam noteikti zaudētu. Savukārt tuvākajā perspektīvā uz ielām var iznākt Lindermana piekritēji, un sekas tādējādi kļūtu neprognozējamas. Mēs arvien dziļāk brienam purvā, mēģinot pierādīt, ka mīlam Latviju vairāk nekā citi. Piedodiet, mēs visi mīlam Latviju – tad kāpēc pašiem visi trumpji jāieliek Lindermana rokās?,» – tā publiciste.

Savukārt kultūras psiholoģe Dagmāra Beitnere norāda, ka, viņasprāt, gļēvulība bija neapturēt referendumu. «Šī ir politiska spēle, politiska šantāža, kurā valsti ierauj Saskaņas centrs. Latvijas amatpersonām nebija tiesību atbildēt uz šantāžu, kura stresam pakļauj visu sabiedrību. Man latviešu valoda ir valsts robeža. Otra valsts valoda ir atslēga, kas to atver».


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Marina Kosteņecka, referendums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats